18:14 Poznati I pre braka uživala je u izobilju: Evo koliko je bogatstvo Kejt Midlton, od cifre će vam se zavrteti u glavi
11:27 Horoskop Konačno će se opariti ova 2 znaka i to krajem septembra: Nema više besparice, novac će se lepiti za vas
20:21 Poznati Može da kupi Harija i Vilijama, oni su za njega sića? Znate li ko je najbogatiji princ u Evropi?
09:01 Horoskop Samo pametno uložite novac i vratiće se trostruko: Evo koja 3 znaka su predoderđena za bogatstvo i ogromene uspehe
21:00 Poznati Iz njenih očiju je sevala ljubomora: Megan Markl je sa dozom podozrenja gledala na bogatstvo Bekamovih, a ono što je tražila od Viktorije je pravi šok
13:28 Poznati Bekamovi puni kao brod: Njihov dokumentarac je najgledaniji, zapanjićete se kad čujete koliko su zaradili
16:00 Poznati "Koliko imaš na računu?": Dečak ostavio princa Vilijama bez teksta pitanjem, evo šta mu je odgovorio
22:22 Dom i saveti Četiri feng šui saveta kako da privučete blagostanje: Aktivirajte ugao novca u domu koji će doneti bogastvo
10:35 Poznati Prljavi detalji razvoda ne prestaju da isplivavaju: Uskoro bivša žena Kevina Kostnera teško podnosi gubitak bogatstva
08:01 Ispovesti "Ja sam trofejna žena, on mi sve plaća": Udala se bogatog i 25 godina starijeg muža i sad se hvali kako troši njegov novac
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske
16:41 Porodica Danica Crnogorčević i suprug Ivan obeležili Aranđelovdan: Ona u jeleku, on u mantiji dočekuju goste