20:25 Ispovesti Mladoženja je IZBACIO mladu sa VENČANJA: Nakon UŽASNIH reči njegove MAJKE, stavio je tačku na SVADBU
08:00 Ispovesti "UNIŠTILA mi je najvažniji dan i NIKAKO joj ne mogu oprostiti": Svi misle da je mlada PRETERALA što je DEVERUŠU isterala sa venčanja, a ono što je napravila je UŽASNO
14:40 Lepota i Moda Kada je bolje reći NE: Pre nego što se udate, postavite sebi ova ČETIRI pitanja da se ne biste kajali celog života
11:29 Poznati Slavni PAROVI koji su se TAJNO venčali: Svojim objavama su ŠOKIRALI svet, za neke ne biste VEROVALI da su bili zajedno
14:35 Poznati Isplivali neviđeni DETALJI sa venčanja JOVANKE I TITA: I dalje je pod znakom pitanja ZAŠTO nema ni jedne fotografije sa ovog događaja?
14:10 Porodica Bio je na SAMRTI, priključen na aparatima: Par se venčao u BOLNICI, a nakon samo JEDNOG dana desilo se ČUDO
13:06 Poznati Dve VENČANICE Dženifer LOPEZ, ostavile su mnoge bez DAHA: Prva je KLASIČNOG kroja, dok je druga cela u ČIPKI
17:55 Horoskop Dan kada ste se VENČALI otkriva koliko će BRAK da traje: Kod četvorki STRASTI NESTAJU, devetke može da UNIŠTI PREVARA
12:03 Poznati Lepa ŠPANKINJA osvojila je srce našeg GLUMCA: Upoznali su se kad je imala 15 godina, i već tada je znao da je ONA žena njegovog ŽIVOTA
12:08 Ispovesti Verenik ju je OSTAVIO na DAN svadbe: Razlog je bio potpuno SEBIČAN, većina ljudi NIKADA to ne bi uradila!
12:55 Ispovesti Kum "UKRAO" ženu mladoženji, pred 200 ljudi rekao da je VOLI: Svi su mislili da se samo NAPIO, a onda se sve preokrenulo
11:12 Lepota i Moda Mirka i Vujadin imali su TAJNO venčanje: Glumica je rekla "DA" posle 13 godina, a HALJINA je kao iz bajke
21:23 Dom i saveti Loše spavate zbog pomeranja sata? Psiholog vam otkriva brzo rešenje problema i više nećete morati da "brojite do 10"
21:01 Ispovesti Bakica (94) izašla na dejt, pa se požalila: "Evo šta je hteo od mene, odmah sam sam mu dala šut kartu"
20:40 Zdravlje Sedam vrsta voća koje smanjuju nadutost: Uvrstite ih u jelovnik i rešite se neprijatne pojave
20:23 Ispovesti "Ustala sam u 4 ujutru kako bih mužu spremila topli doručak": Kad je Anđela (33) ušla u kuhinju, zatekla je užas i sad traži advokata za razvod
19:53 Dom i saveti Za nedelju dana preporodićete sobne biljke: Genijalni recept za zimsku prihranu od samo 1 sastojka
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. oktobar: Bik negativno nastrojen, Lav dobro raspoložen, a evo kome će osoba u znaku Jarca biti velika podrška