Udala se Tifani, najmlađa ćerka Donalda Trampa: Venčanica sija kao DIJAMANT a tek kad budete videli šta je obukla Ivanka, ODUŠEVIĆETE se!

Vesti 13.11.2022 19:00 0

Raskoš i glamur su reči koje mogu da opišu ovo venčanje

Udala se Tifani, najmlađa ćerka Donalda Trampa: Venčanica sija kao DIJAMANT a tek kad budete videli šta je obukla Ivanka, ODUŠEVIĆETE se!

Printscreen/Instagram

Mlađa ćerka nekadašnjeg predsednika SAD i superbogatog Donalda Trampa - Tifani Tramp (29), udala se juče za milijardera Majkla Bulosa (25).

Iako s ocem i nije u najboljim odnosima, što se šuška već godinama, Donald Tramp ipak nije želio kćeri uništiti njen dan. Dopustio joj je da se venčanje održi na njegovom imanju na Floridi te ju je čak odveo do oltara.

 

 

 

 

Tifani se pojavila u prekrasnoj venčanici dugih rukava s potpisom mnogima omiljenog dizajnera venčanica Elia Saba.

Sama venčanica koja je u gornjem delu pratila liniju tela a potom od struka je slobodno padala. Svi ljubitelji glamura i šljokica bi odabrali upravo ovakvu haljinu za venčanje.

Nakon što su zakonski postali supružnici, nevesta se presvukla u jednostavniju i venčanicu, bele boja koja je išla samo na  na jedno rame i sa šlicem koji otkriva noge.

 

 

 

Uz takvu venčanicu odabrala je diskretne minđuše koje su izrađene od dijamanta i bisera. A sama šminka joj je savršeno naglasila oči, dok je ruž bilo u nežnoj roze boji.

Na venčanju Tifani Tramp, Ivanka je bila jedna od deveruša. Budući da je mlada odabrala za njene deveruše plave haljine, Ivanka nije preterano dugo razmišljala o kroju i modelu u kom će na taj dan zablistati.

 

 

Inspiraciju je pronašla u glumici i monegaškoj princezi Grejs Keli. Ovoga puta odluka nije bila teška, a krojačica je napravila vernu repliku nežnoplave haljine grčkog stila koju je Grace nosila u filmu "Drž'te lopova".

 

 

Komentari (0)
Loading