12:50 Ispovesti PAKLENI PRVI PLES Kada sam podigla haljinu, svuda je bilo krvi, ono što se nalazilo ispod VENČANICE rasteralo je sve goste
21:20 Ispovesti Kakva BRUKA na srpskoj svadbi, mlada se OSRAMOTILA za sve pare: Ispao potpuni haos kada je došla do KORPE sa bakšišem od svatova
18:30 Horoskop Datum VENČANJA krije veću TAJNU nego što se misli: Numerolozi tvrde da BROJEVI pokazuju kakav će BRAK da bude
12:00 Poznati SRAMOTNE porcije na svadbi Kortni Kardašijan: Hrana na njenom venčanju je jedna od NAJTUŽNIJIH stvari koje sam ikada videla
11:58 Ispovesti Bolna ispovest žene kojoj je BRAK UNIŠTEN: "Zajednica je MUČNA, to je bio PARAZITSKI život sa njegovim roditeljima"
11:11 Ispovesti "Napravila sam UŽASNU grešku, tek sam na KRAJU shvatila": Mlada je morala da PREKINE venčanje, ovo još nije viđeno!
10:59 Porodica Sada je razlog romantičan, ali je nekada bio JEZIV: Mlade već VEKOVIMA nose VEO preko lica i čuvale su ga za SAHRANU
11:41 Porodica Istraživači došli do ZAKLJUČKA: Ako se VENČATE na ove datume neće vas pratiti SREĆA u ljubavnoj zajednici
13:55 Porodica Zašto MUŠKARCI kleknu na KOLENO kada hoće da ZAPROSE devojku? Istorija ovog romantičnog ČINA je i više nego ZANIMLJIVA
18:43 Poznati Da li su se RIJANA i ASAP ROKI VENČALI? Sve je otkriveno, stavljena je tačka na TRAČEVE o varanju i raskidu ovog para
20:55 Ispovesti Najveća noćna MORA svake MLADE: Kako biste reagovale da na vaše VENČANJE gost dođe OVAKO obučen?
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!