20:50 Lepota i Moda Nakon javnog blama pobegla je u mišju rupu: Sada se vratila na velika vrata optočena kristalima, niko nije ostao imun na njen izgled
09:40 Ispovesti "Da li se udaje mama ili ćerka?": Svi su zinuli kad su videli mladinu majku, a njena haljina posvađala ljude na internetu
10:23 Lepota i Moda Sa pletenom haljinom nema greške: Najlepše žene sveta je nose ove jeseni, izdužuje siluetu i izgleda savršeno
12:10 Poznati Sofija Vergara podigla haljinu skoro do prepona, a svi se zagledali u nešto drugo: Ovaj detalj je bio u prvom planu
20:45 Lepota i Moda Haljina kao da je krojena za boginje sa Olimpa: Nina Badrić oduševila sve u skupocenoj toaleti, komentari ne prestaju da se nižu
13:08 Lepota i Moda Ovu haljinu žene u Srbiji obožavaju: Nosi je i Ana Ivanović, a krojačica može da vam je sašije za 1.500 dinara
13:45 Poznati Bukvalno je gola: Najkontroverznija Albanka u Srbiji prešla igricu, u mrežastoj haljini od kristala sve se vidi, ocrtavaju se samo bele tange
12:51 Poznati U ovoj haljini je sahranjena princeza Dajana: Evo zašto se Čarlsu "okrenuo želudac" kad ju je video
09:01 Ispovesti "Da sam ja mlada, odmah bi letela sa mog venčanja!": Pokazala toaletu za svadbu, pa izazvala opšti haos na mrežama
18:23 Lepota i Moda Verenica najmoćnijeg čoveka na svetu utegla se u crnu čipku i sve paralisala: Haljina istakla sve njene bujne atribute
19:51 Lepota i Moda Grčka boginja sišla sa Olimpa u Veneciju, nestvarna je: Anđelina Džoli u braon toaleti oborila sve sa nogu
19:04 Lepota i Moda Samo Hale Beri može da izgleda ovako brutalno u 57. godini: Čipkasta prozirna haljina na njoj "puca", a brus ostavila kod kuće!
10:27 Dom i saveti Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
09:37 Dom i saveti Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"
09:12 Dom i saveti Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista