20:41 Lepota i Moda Suzite sami haljinu za 60 sekundi! Praktično i jednostavno, na vama će stajati kao salivena!
17:57 Lepota i Moda Pocepala se 5 minuta pred slikanje: Devojka doživela pakao zbog haljine, ali onda je mama spasila krizu na ovaj način
11:02 Lepota i Moda Uska, mini haljina i figura o kojoj žene maštaju: Ana Ivanović pokazala vitke noge u najizazovnijem izdanju do sada
12:08 Poznati "U ovoj haljini ideš po dete u vrtić?!": Rijaliti zvezda digla frku među majkama, kada vidite kako se obukla, shvatićete i zašto
18:00 Lepota i Moda Ništa novo, već viđeno još 2023. godine: Džulija Foks htela da svi padnu u trans zbog "ekskluzivnog" izdanja, ali se ipak izblamirala
09:03 Lepota i Moda Haljine uz telo hit 2025. godine: Nosile su ih najveće zvezde, pa su postale su ,,demode", ali se sada vraćaju na velika vrata
18:28 Lepota i Moda Ne smiruje se bura oko njenih haljina, izdužuju figuru, sve sakrivaju: Jelena Rozga u toaletama koje su zaludele žene, nisu ni mnogo skupe
13:37 Lepota i Moda Jelena Rozga "mokrom haljinom" napravila haos na koncertu: Lepa pevačica nosila kreaciju koja svakoj ženi savršeno pristaje
20:15 Lepota i Moda Plus sajz manekenka izdominirala u haljini koja skida 15 kg: Dekolte mamio sve poglede, ali bez trunke vulgarnosti
15:08 Lepota i Moda Ćerka Majkla Džeksona obukla haljinu koja zove na greh: Kada se pojavila u njoj, mnogima su obrazi pocrveneli
13:13 Lepota i Moda Niste još videli zimsku haljinu, liči na mekano ćebe: Rijana demonstrirala stil, svi pričaju o ovom komadu, idealna za decembar u Srbiji
19:38 Ispovesti "Ne može baba da nosi haljinu za devojke od 20 godina": Htela je da bude doterana za svoj rođendan, pa umesto čestitke dobila salvu uvreda
16:00 Dom i saveti Pravo vreme je da ga posadite: Za ovo prelepo cveće kažu da donosi ljubav u kući, komarci od njega beže kao ludi
15:50 Dom i saveti Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice
15:37 Porodica U narodu se veruje da se sutra nebo otvara: Šta treba da uradite veče pred Spasovdan, na jednu stvar niko u kuću ne sme ni da pomisli
15:13 Lepota i Moda "Nemam ja vremena za plastičara": Poznata glumica otkrila da zahvaljujući ovoj namirnici izgleda kao milion dolara
14:56 Dom i saveti Bele patike će zablistati za 5 minuta: Uz 1 sastojak iz kupatila izgledaće kao da ste ih juče kupili
14:38 Lepota i Moda Znate za frizuru "crna višnja", ali jedna druga će da je zaseni: Navale kod frizera, žene sada žele "zrelu borovnicu" — samo to im traže, hit je leta 2025. godine