09:01 Ispovesti "Da sam ja mlada, odmah bi letela sa mog venčanja!": Pokazala toaletu za svadbu, pa izazvala opšti haos na mrežama
18:23 Lepota i Moda Verenica najmoćnijeg čoveka na svetu utegla se u crnu čipku i sve paralisala: Haljina istakla sve njene bujne atribute
19:51 Lepota i Moda Grčka boginja sišla sa Olimpa u Veneciju, nestvarna je: Anđelina Džoli u braon toaleti oborila sve sa nogu
19:04 Lepota i Moda Samo Hale Beri može da izgleda ovako brutalno u 57. godini: Čipkasta prozirna haljina na njoj "puca", a brus ostavila kod kuće!
15:58 Ispovesti Mlada će odlepiti kad te vidi u tome: Osuli drvlje i kamenje po deveruši, a ona sebe naziva princezom
10:01 Lepota i Moda Ona to radi najbolje? Patike, zlatni lanac i mini haljina: Kombinacija Serene Vilijams je spoj nespojivog, društvene mreže gore
14:47 Poznati Svima jasno dala do znanja gde joj je mesto: Kejt Midlton sa Vimbldona svetu poslala moćnu poruku
20:26 Poznati Kamila ponizila Kejt Midlton kao niko: Evo šta je krajica uradila bez imalo blama i stida
13:58 Lepota i Moda Gori zemlja po kojoj hoda: Dženifer Lopez bez grudnjaka u crnom kombinezonu, kad se okrenula nastao je haos
18:43 Lepota i Moda Haljina za samo 1590 dinara i to bolja od manekenkine: Emili Ratajkovski u kombinaciji koju baš, baš svaka žena može da iskopira
09:59 Lepota i Moda U haljini koja podmlađuje bar 15 godina: Prva dama Francuske u bež kombinaciji koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim
22:01 Lepota i Moda Provokativno, previše golo ili sa stilom? Kim Kardašijan u izazovnoj haljini koju samo ona može da iznese
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore