Sa pletenom haljinom nema greške: Najlepše žene sveta je nose ove jeseni, izdužuje siluetu i izgleda savršeno

Vesti 15.10.2024 10:23 0

Širok spektar dostupnih silueta i dizajna osigurava da svako može da pronađe dezen i kroj koji odgovara njihovom ukusu i ličnom stilu

haljina

Shutterstock

Pletena haljina ili ona neophodna jesenja modna namirnica koja postaje ključni deo naše jesensko-zimske garderobe.

Kao i lepršave, lagane haljine u vrućim letnjim mesecima, pletene haljine su one koje lepo spajaju udobnost i pažljivo negovan izgled, sa prirodnom urođenom lakoćom koja je još poželjnija u hladnim mesecima.

Pored toga što su jednostavne za nošenje, pletene haljine nude i izuzetnu svestranost – bilo da ih kombinujete sa patikama za svaki dan ili se odlučite da ih začinite sa visokim potpeticama i privlačnim nakitom za malo elegantnije prilike, prenosi Vogue.

haljina

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Širok spektar dostupnih silueta i dizajna osigurava da svako može da pronađe dezen i kroj koji odgovara njihovom ukusu i ličnom stilu, pa pogledajte naš izbor najboljih pletenih haljina koje će osvežiti i diverzifikovati našu jesenju garderobu i rešiti nam mnoge modne zagonetke.

Teksas suknje

Teksas suknje su takođe apsolutni hit ove jeseni na koji konstantno nailazimo ovih dana.

Nošenje suknje u mesecima kada temperature počinju da padaju možda da zvuči apsurdno, ali poznavaoci mode odbijaju da je odlože u ormar. Nakon avgusta, kombinacija farmerki i čizama – obuće ,,par excellence" ove sezone – prkosi svim pravilima ležerne elegancije, a istina je da je ovaj spoj jednostavno savršen.

Verovatno najuzbudljiviji deo promene godišnjih doba je otkrivanje novih trendova. Upoznavanjem svih predloga koji dominiraju modnom scenom za jesen-zimu 2024./2025., želja za nošenjem čizama sa teksas suknjama postaje opsesija koju je teško ignorisati.

Od devedesetih pa do danas, zaljubljenice u minimalističku estetiku i retro izgled pokazuju naklonost prema teksas modelu, i to sa razlogom. Na pola puta između širokih pantalona i bermuda, ova alternativa farmerkama rezervisana je za dane kada želite da izgledate ženstveno i casual istovremeno.

Suknje i čizme

Sa sigurnošću možemo reći da teksas suknje neće izaći iz mode u narednim mesecima, već se pozicioniraju kao najpoželjniji komad na ulicama svih gradova. Njihova bezvremenost je nenadmašna, baš kao i svestranost.

suknja

Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Ono što ovaj odevni predmet čini neophodnim je ključ u dodacima koji ga prate. Čizme visoke do kolena imaju sposobnost da stvore efekat kontinuiteta koji se pojačava kad se stilizuju uz bilo koju suknju. Za uspešno nošenje, donosimo vam inspiraciju sa street stylea kako biste se odvažile na ovaj izgled.

Kaubojski stil

Kaubojski stil obeležio je poslednjih nekoliko meseci, a tokom aktualne Nedelje mode u Njujorku, Bela Hadid je jasno pokazala da je ,,western look" i dalje u trendu.

suknja

BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Supermodel je nosio rustičnu teksas suknju sa zadnjim džepovima u kombinaciji sa trendi kaubojskim čizmama, postavši tako vrhunska inspiracija za nastavak nošenja urbanog kaubojskog izgleda. Ovaj ,,look" se lako postiže sa običnim majicama, širokim sakoima i torbama sa prepoznatljivim dezenima.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading