Bukvalno je gola: Najkontroverznija Albanka u Srbiji prešla igricu, u mrežastoj haljini od kristala sve se vidi, ocrtavaju se samo bele tange

Jelena Vukelić Vesti 11.07.2023 12:26 1

Svetska promotivna turneja jednog od najiščekivanijih filmova leta je u punom zamahu. Predvođena Margot Robbie, ekipa filma 'Barbi' ovog vikenda prošetala je ružičastim tepihom u Los Anđelesu, a za izdanje o kojem se najviše priča pobrinula se pop zvezda Dua Lipa.

Dua Lipa

Profimedia

Osim što u filmu 'Barbi' Greta Gerwig nastupa kao jedno od mnogobrojnih muzičkih imena koja su učestvoval u stvaranju njegovog soundtracka, jedna od najvećih pop zvezda današnjice dobila je priliku i da zaigra u najiščekivanijem filmskom projektu leta - ako ne i godine.

Na crvenom tepihu su sve oči bile uprte u nju i doslovno je ukrala svu pažnju. 

 

To je postigla pojavom u pripijenoj haljini od svetlucave, mrežaste tkanine srebrnog sjaja koja je posebno laskala njenoj preplanuloj koži, ali i uspela da otkrije da ispod nje nosi samo bele tange sa visokim izrezom.

Ovu modnu priču srebrnog sjaja sa potpisom italijanske Bottega Venete podebljala je i dodacima. Njen izbor činila je jednostavna dijamantna ogrlica, holografski srebrne štikle i viseće minđuše, a kao i za njena brojna izdanja do sada i za ovo se pobrinuo Lorenzo Posocco, italijanski stilista sa londonskom adresom.

 

Komentari (1)
Loading
zora
11.07.2023 16:33

Vera je nije sprecila da bide razgolicena a ocigledno ni roditelji pri edukaciji i toj istoj veri.