21:46 Zdravlje Sa 32 godine doživela je srčani udar, a da toga nije bila ni svesna: Ovo su bili znakovi upozorenja za koje bi volela da je znala ranije
10:19 Ispovesti Osetila sam neprijatan miris svog muža: Optužila sam ga da se ne kupa, ali kad smo otišli kod lekara, dijagnoza je bila jeziva
09:19 Zdravlje U Srbiji redovi ispred apoteka: Svi se žale na iste simptome, farmaceut dr Cvijetinović objašnjava o čemu se radi
09:33 Zdravlje Psihijatar upozorava: "Ovo su pet znakova da imate posla sa psihopatom, a jedan je izuzetno prikriven"
15:23 Zdravlje Doktori joj rekli da je pod stresom, a ona imala karcinom: Zbog ovih simptoma zamalo da izgubi život
15:22 Poznati Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"
15:09 Poznati "Moja deca će ostati bez oca": Poznati voditelj otkrio da ima rak pluća u terminalnoj fazi i još nekoliko meseci života
18:28 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ovo su skriveni simptomi koje sam ignorisala, a vas molim da ih dobro zapamtite
11:58 Zdravlje Koža vas svrbi, a ruke i noge trnu? Ovo su simptomi podmukle bolesti koju ima više od 800.000 Srba, ne ignorišite ih
21:54 Zdravlje Posebno pogađa mlade muškarce, niko nije siguran pred ovom pošasti: Simptomi su često skriveni, važno ih je prepoznati na vreme i javiti se lekaru
13:41 Zdravlje Dva čudna simptoma javljaju se danima pre moždanog udara: Dr Vukićević objašnjava kada je vreme da odmah odete kod lekara
20:21 Zdravlje Ako imate problema sa svrabom dok sedite, najbolje da posetite lekara: Ovo su simtomi koji mogu ukazivati na ozbiljne probleme
15:45 Dom i saveti Pravilo "treći dan" ovde ne važi: Većina pravi grešku sa čuvanjem ruske salate i time joj skraćuju rok
15:25 Zdravlje Zastrašujući simptom koji je promenio sve: Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu
15:08 Lepota i Moda Šminkali je 3 sata da bi izgledala kao žaba: Ovako je izgledala priprema za snimanje čuvenog filma, jedna stvar i dalje šokira
14:59 Porodica Đokovići slave Aranđelovdan: Zvezda trpeze je slavski kolač koji Dijana pravi po starom porodičnom receptu
14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo
14:23 Lepota i Moda Martin kaput je idealan za prelaznu sezonu: Neverovatno lep i topao, a najbolje od svega ćete otkriti kada ga zakopčate