13:51 Zdravlje Dva simptoma javljaju se danima pre moždanog udara: Dr Vukićević objašnjava kada je vreme da hitno odete kod lekara
12:48 Zdravlje Dr Vesna Stojanov upozorava: Pritisak skače, srce puca – najtiši ubica današnjice pogađa svakog TREĆEG Srbina
12:07 Zdravlje Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce
19:58 Zdravlje Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan
12:36 Poznati Kako je Lepoj Breni otkrivena TROMBOZA: "Bila sam NEPOKRETNA 12 dana, hranili su me i pojili"
15:21 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ove simptome sam godinama ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite!
12:48 Zdravlje Dr Protić upozorio: Ovu namirnicu strogo izbegavajte, može da dovede do raka pankreasa
12:08 Zdravlje Nikako ne zanemarujte ove simptome, posebno ne kod mališana: Pogođeni svi, najviše utiče na decu, doktorka Ivana Bekić upozorila
12:18 Poznati "Moja deca će ostati bez oca": Poznati voditelj otkrio da ima rak pluća u terminalnoj fazi i još nekoliko meseci života
14:26 Zdravlje Bizaran simptom bio je znak raka u četvrtom stadijumu: Žena (35) obolela od opake i retke bolesti koja mahom pogađa muškarce
10:39 Zdravlje Ani su doktori rekli da ima horomonski poremećaj: "Da nisam slušala intuiciju, odavno bih bila mrtva"
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
22:00 Horoskop Jun je njihov mesec, kaplju pare sa svih strana: Ovaj znak će imati najviše novca u junu 2025. godine, prate ga još 3 znaka
21:26 Ispovesti Umesto uljem, tiganj svi masovno podmazuju ovim povrćem: Jedni kažu da tako "blokiraju kalorije", drugi se smeju, procenite sami
20:59 Poznati Osvojila je celu Evropu, a onda se povukla: Gde je i šta radi Ruslana danas, jedva ćete je prepoznati?
20:28 Zdravlje 30 posto stanovništa ima ovo, ali niko ne ide kod lekara: Može se sa njim živeti, ali i bitno uništava živote ljudi
20:01 Lepota i Moda Opet osvojila titulu "najtužnije" princeze? Šarlin od Monaka zasenila sve na inauguraciji pape Lava, ovu kombinaciju smeju da nose samo posebne žene
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 19. maj: Lavovi posustaju pred novim izazovima, treba im podrška, kod Ovnova zdravlje odlično