14:46 Poznati Ova žena je strah i trepet za muškarce: Evo kako da ,,zavrtite" momke oko malog prsta uz njene savete
09:45 Horoskop Zavodnice neodoljivog šarma: Najprivlačnije dame se rađaju u ovih 5 znakova, muškarci padaju na kolena!
08:10 Poznati Njima je svet pod nogama: Proglašene najmoćnije žene planete, neka imena će vas iznenaditi
14:47 Porodica Nisu u pitanju grudi: Ovo su karakteristike koje muškarci prvo primete na ženama, prosto ih očaravaju!
14:23 Porodica Koja je omiljena reč svih žena? Kada je čuju istope se momentalno, oslobađa ih od emocionalnog stresa - neverovatno!
20:34 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
17:34 Zdravlje Zašto žene žive duže od muškaraca? Dugovečnije za čak 7 godina, a evo i zašto, postoje 4 ključna razloga
16:11 Ispovesti Žene se masovno udaju za milionere uz Dubaija: Imaju status "domaćice", para kao blata, a evo šta sve moraju da rade zauzvrat
14:34 Porodica Ko bolje parkira, žene ili muškarci? Stiglo i zvanično istraživanje, konačno rešena i ova dilema, evo ko će danas zadovoljno da vrti volan
21:23 Dom i saveti Loše spavate zbog pomeranja sata? Psiholog vam otkriva brzo rešenje problema i više nećete morati da "brojite do 10"
21:01 Ispovesti Bakica (94) izašla na dejt, pa se požalila: "Evo šta je hteo od mene, odmah sam sam mu dala šut kartu"
20:40 Zdravlje Sedam vrsta voća koje smanjuju nadutost: Uvrstite ih u jelovnik i rešite se neprijatne pojave
20:23 Ispovesti "Ustala sam u 4 ujutru kako bih mužu spremila topli doručak": Kad je Anđela (33) ušla u kuhinju, zatekla je užas i sad traži advokata za razvod
19:53 Dom i saveti Za nedelju dana preporodićete sobne biljke: Genijalni recept za zimsku prihranu od samo 1 sastojka
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. oktobar: Bik negativno nastrojen, Lav dobro raspoložen, a evo kome će osoba u znaku Jarca biti velika podrška