Žene se masovno udaju za milionere uz Dubaija: Imaju status "domaćice", para kao blata, a evo šta sve moraju da rade zauzvrat

Jelena Vukelić Vesti 20.10.2023 16:11 0

Iako odgovor na pitanje zašto se žene udaju za milionere iz Dubaija, zvuči jednostavno, mnogi sumnjaju da ograničavanje slobode nije vredno tog novca. Ipak, postoje i one žene koje maksimalno uživaju u životu i kupaju se u luksuzu

Žene se masovno udaju za milionere uz Dubaija: Imaju status "domaćice", para kao blata, a evo šta sve moraju da rade zauzvrat

Printscreen/Instagram

Jedna od njih je Soudi, žena milionera koja ne krije da joj dani prolaze doterujući se po kozmetičkim salonima i u odlascima u skupe restorane. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života, piše "The Sun".

 

Na društvene mreže skoro svakodnevno postavlja sadržaj koji ukazuje na to da živi na visokoj nozi, a video na kojem opisuje kako izgkeda jedno njeno veče izazvalo je lavinu komentara. Soudi je noć provela ispijajući koktele s 24-karatnim zlatom uz vrhunski obrok, a sve je platio njen suprug. Objavila je snimak s naslovom: "Tretman princeze je ono što mi treba."

 

 

 

 

"Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenadi, pa smo se vratili kući i presvukli se", rekla je u videu.

Jedna od žena koja očigledno živi punim plućima u Dubaiju svakako je Soudi. Žena milionera  ne krije da joj dani prolaze doterujući se po kozmetičkim salonima i u odlascima u skupe restorane. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života, piše "The Sun".

U videu je i sama istakla da često sebe uhvati u razmišljaju da postaje sama rob svih tih skupocenih stvari. Takođe, nema sekunde vremene da bude opuštena, već je konstantno tip-top sređena. Naime, njen muž je zadužen za finansiranje svih "bjuti" tretmana.

Još jedna negativna strana njenog načina života jeste i čest odlazak po restoranima i obilje hrane, uprkos tome što je ona izbirljiva i ne jede sve. Takođe, na trećem mestu našla se i ljubomora. Kako kaže, previše žena se interesuje za njenog muža. A nisu izostale ni kritike na račun čestih putovanja zbog kojih je hronično umorna.

Za kraj, ono što joj je takođe zasmetalo jeste samostalnost. Naime, njen muž koji je postao milioner zahvaljujući kripto valutama, ne dozvoljava joj da vozi auto.

Komentari (0)
Loading