12:27 Ispovesti Da li je muškarac "šonja" ako ga žena zove na dejt? Nina ruši nametnuti zatucani imperativ
20:09 Ispovesti Jezivo! Devojke iz Evrope prodaju svoje telo na jahtama u Kanu, postoji i tačan cenovnik "usluga", a evo ko su im "klijenti"
12:04 Lepota i Moda Bez estetskih korekcija, zakopčane do grla, a nestvarno lepe: Ovako su izgledale žene davnih sedamdesetih u bivšoj Jugoslaviji!
16:00 Ispovesti "I njima smeta NERED, samo čekaju da ga žena RASPREMI": Potegla se žučna rasprava oko podele poslova, žene su se IZNERVIRALE
08:05 Poznati One su naši UZORI, one su NAJŽENE: Zbog NJIH je ovaj svet postao mnogo bolje mesto za sve nas
17:30 Lepota i Moda U WC-u poruka za ŽENE umesto OGLEDALA: Pogledajte šta piše pa procenite da li je ovo "DOBRA" fora
15:30 Lepota i Moda Devojke će ovaj TRIK obožavati: Napravite FORU sa BRUSHALTEROM tako da vam budu bujnije GRUDI
18:00 Lepota i Moda Fotografije nekadašnjih Beograđanki oduševile: Svi komentarišu drastičnu razliku, a "ovo danas je sve SAMO NE STIL"!
18:30 Poznati NAJVRELIJE žene tenisera: Jedna je LEPA, ali cirkuski frik, a druga "prodaje" svoje telo
17:30 Ispovesti Monika je ZAPROSILA svoju bivšu UČITELJICU: "Oduvek su me privlačili stariji ljudi, moja porodica me nikada nije razumela kao ONA"
14:50 Ispovesti Da li su Srpkinje najbolje žene? Američki sajt za upoznavanje nas je detaljno analizirao i evo kakvu “etiketu” smo dobile
11:03 Porodica Ksenija Pajčin bila je ŽRTVA nasilnog muškarca: Ovi SIGNALI ih odaju, prepoznajte ih na vreme i zaštitite se
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!