22:20 Porodica Hani su doktori rekli da joj je beba u stomaku UMRLA: Otkucaja srca nije bilo, rekli su da moraju HITNO da je porode, a onda se desilo čudo
13:11 Poznati Leonardo ima NOVU devojku, nije Džidži u pitanju: Evo ko je 23-godišnja GLUMICA sa kojom je sada u vezi
10:20 Porodica Zašto žene ostaju u TOKSIČNIM odnosima uprkos tome što im je LOŠE? Psiholog objašnjava kako tome da se ODUPRETE
09:43 Lepota i Moda Zbog ovih TRIKOVA, Korejke ostaju zauvek mladolike: Nikada se ne brišu PEŠKIROM, a pravilo broj TRI je posebno važno!
09:30 Ispovesti "Deca nisu DUŽNA da vam brišu ZADNJICU kad ostarite": Bukti RASPRAVA među Srbima za koje važi pravilo "DOK SI POD MOJIM KROVOM"
12:28 Poznati Ovo su bivše DEVOJKE Vuka Kostića: Nisu mu odolele ni GLUMICE ni voditeljke, a sigurno niste znali da je voleo ovu PEVAČICU
14:40 Porodica A šta vi mislite, da li je ovo realan scenario nakon UDAJE? Ove žene su pokazale svoje fotke PRE i POSLE, i svi se pitaju ŠTA IM SE DESILO
11:35 Ispovesti "Siromašni muškarci su OPASNI": Napisala je "Bibliju" za SPONZORUŠE, dobila je brdo kritika ali i sledbenice koje je gledaju kao "boga"
12:18 Porodica Zašto su baš Francuskinje umetnice ZAVOĐENJA? Otkrivamo 7 suptilnih TRIKOVA koje redovno koriste, a muškarce dovode do ludila
19:00 Porodica Rodila je DESETO dete u svojoj 47. GODINI: Razlika je 28 godina između BEBE i najstarijeg sina, ljudi je PROZIVAJU i govore kako je UNIŠTILA porodicu!
16:50 Dom i saveti Misterija konačno rešena: Naučnici su UTVRDILI zašto je ŽENAMA uvek hladnije nego muškarcima
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac