Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac

Jelena Vukelić Vesti 13.11.2023 20:34 0

Postoje navike koje svi smatramo sramotnim, ali ih u stvarnosti žene često praktikuju

odeća

Shutterstock

Na forumu mumset, žene su otvoreno pisale o tome šta rade kada ih niko ne gleda.

1. Uhođenje na internetu

Sajber-uhođenje  je legalna vrsta uhođenja. OK, možda to ne bi trebalo da zovemo „uhođenje“, jer zvuči prilično intenzivno, s obzirom na to da je  normalno da budete radoznali ko izlazi sa kim, ko gde radi, šta je vaš komšija doručkovao ili šta je obukao vaš dečko iz Osnovne škole za Noć veštica. Tvoj bivši dečko i njegova nova devojka su bili na lepom putovanju prošle zime, i to je... kul. Nikad te nije vodio na odmor, ali te baš i nije briga. Samo prolaziš vreme, zar ne? Ili se sećaš onog tipa iz bara od prethodne večeri? Bio je super sladak, ali znaš samo da se zove Aleksa, tako da si, naravno, čim si stigla kući, pretražila ceo Fejsbuk kako bi upoznala i njegovu familiju i prijatelje.

2. Prljava kosa

Iako se svakodnevno pranje kose ne preporučuje, neke žene ne peru kosu nijednom sedmično. Nekad se to otegne na period od deset dana, pa i više. 

3. Prljav donji veš

Žene su uglavnom izjavljivale da ne peru veš baš tako često, a kao glavni razlog su navodile odsustvo vremena ili energije da ručno peru grudnjake i strah da će ih mašinsko pranje ubrzo oštetiti. Međutim, ovo nije istina. Redovno pranje veša je mnogo bolje. Grudnjaci koje predugo nosimo bez pranja mogu da izazovu nekoliko problema. Prvo, u zavisnosti od materijala grudnjaka, moge da blokiraju neprijatne mirise iz vašeg tela i okoline. Drugo,vaše telo, ulja i znoj mogu da se nakupe na grudnjaku, razbijajući delikatne ili rastezljive materijale, poput elastina. Preterano pranje i nedovoljno pranje su podjednako beskorisni.

4. Flertovanje 

Seksualnost je karta na koju igraju mnoge žene, ali neke zaista preteruju. Obično to rade kada žele da  vas zaustave, traže povišicu ili jednostavno žele da ostvare svoje ciljeve. Istraživanja idu u prilog ovome i gotovo da podstiču žene da flertuju i konstantno vode računa o izgledu. Žena koja više vodi računa o sebi, pre će dobiti povišicu. Kada su muškarci u pitanju, izgled je bitan, ali ne i krucijalan.

5. Papri umesto tampona

Ovo je verovatno najodvratnija stvar, ali neke žene su priznale da su ovo uradile. Jasno je da se svima nama desilo, da neočekivano dobijemo menstruaciju, ali korišćenje toaelet papira definitivno ne bi trebalo da bude na našoj listi. Osim što papir nije za ovu namenu, deinitivno će se raspasti i nećete moći da ga izvučete. Tako možete debelo da ugrozite svoje zdravlje.

6. Mirisanje odeća partnera

Žene to rade drugačije od muškaraca. Ako ste ikada uhvatili svog partnera kako vam diše u kosu, možda vam je to bilo malo čudno. Naravno, verovatno mu niste rekli da, iza zatvorenih vrata, rutinski njušite košulju koju je slučajno ostavio kod vas. Veruje se da na ovaj način žene smanjuju stres, pa ovo definitivno i nije navika koju bi trebalo da izbace.

Komentari (0)
Loading