20:34 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
17:34 Zdravlje Zašto žene žive duže od muškaraca? Dugovečnije za čak 7 godina, a evo i zašto, postoje 4 ključna razloga
16:11 Ispovesti Žene se masovno udaju za milionere uz Dubaija: Imaju status "domaćice", para kao blata, a evo šta sve moraju da rade zauzvrat
14:34 Porodica Ko bolje parkira, žene ili muškarci? Stiglo i zvanično istraživanje, konačno rešena i ova dilema, evo ko će danas zadovoljno da vrti volan
16:55 Porodica Beže od njih glavom bez obzira: Muškarci ne podnose ovih 5 osobina kod pripadnica lepšeg pola
14:15 Porodica Čuj moj krik, oseti moj gnev: Žene nisu samo domaćice, nauka iznela šokantna saznanja!
14:54 Lepota i Moda Žene preko 50-e nikako ne treba da nose ovu frizuru i boju kose: Čine da izgledaju umorno i još starije
17:32 Horoskop Žene rođene u ova tri znaka procvetaju posle 45. godine: Stare kao vino, sve su lepše i uspešnije!
16:38 Zdravlje Koliko žena od 170 cm treba da ima kilograma? Sve zavisi od vaših godina, nutricinosta otkrio "najbolje" brojke za sve generacije
15:30 Zdravlje Otkriveno zašto muškarci više vole punije žene: Nema veze sa "ljulja-žulja", razlog je mnogo ozbiljniji
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac