14:54 Lepota i Moda Žene preko 50-e nikako ne treba da nose ovu frizuru i boju kose: Čine da izgledaju umorno i još starije
17:32 Horoskop Žene rođene u ova tri znaka procvetaju posle 45. godine: Stare kao vino, sve su lepše i uspešnije!
16:38 Zdravlje Koliko žena od 170 cm treba da ima kilograma? Sve zavisi od vaših godina, nutricinosta otkrio "najbolje" brojke za sve generacije
15:30 Zdravlje Otkriveno zašto muškarci više vole punije žene: Nema veze sa "ljulja-žulja", razlog je mnogo ozbiljniji
15:26 Horoskop Žene rođene u ova tri znaka procvetaju u pedesetim: Stare kao vino, sve su lepše i uspešnije!
13:52 Lepota i Moda Da sam u barbi fazonu ili da 'mrem: Kako su modni brendovi iskoristili "Barbi maniju" i pune kase zarađujući na snovima devojčica
11:23 Porodica Brak je raj za muškarce, a pakao za žene! Poznati psiholog ovom izjavom digao veliku frku, da li se slažete sa njim?
12:37 Poznati Da li da ljulja ili da žulja? Čola otkrio kakve žene ga privlače i odgovor nam se jako dopao
11:54 Porodica Ovo su žene koje su najviše zaradile od razvoda: Na prvom mestu je Srpkinja sa 864 miliona, a na trećem Bosanka sa 175 miliona evra
20:00 Ispovesti Oprez devojke, pojavio se prevarant na aplikaciji za upoznavanje: Zavodi žene i uzima im hiljade, preti mu zatvor zbog greške u koracima
14:35 Porodica Žene u Srbiji masovno traže ovo cveće: Primiće se gde nijedno drugo neće, traje do jeseni i lako se održava
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog