16:02 Porodica Ruski psiholog brutalno iskren: Nije neuspeh biti bez muža i dece sa 40 godina, život vam se raspada jer živite ovako
09:08 Porodica Žene vole ovaj tip muškarca: Istraživanje potvrdilo da je 1 građa tela najprivlačnija, evo i zašto
17:58 Porodica Ovako izgledaju identične trojke: TikTokerka podelila najluđe činjenice o svojim sestrama, jedna je šokirala sve!
12:55 Porodica Žene koje ovako izgledaju najviše varaju: Zapanjićete se, ovo vam ne bi palo na pamet ni u najluđim snovima
21:44 Porodica "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
20:49 Zdravlje Koja žena je najstarija? Ovaj brzi test otkriće sve o vašoj ličnosti, pa čak i ono što o sebi niste ni znali
20:16 Porodica Poznati psiholog upozorio žene: "Ako vam muškarac kaže "ne mogu da živim bez tebe", bežite od njega odmah!"
15:53 Porodica Šta mislite, o kom broju centimetara je reč? Naučnici otkrili da žene ove visine imaju najviše sreće u ljubavi
12:47 Lepota i Moda Muškarci su rekli svoje: Ove modne detalje ne podnose da vide na ženama, to ih automatski odbija
14:28 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
18:48 Ispovesti Šta je Srpkinjama neodoljivo na muškarcima, a na šta padaju frajeri? Žene su jednoglasne oko jedne stvari, a to nisu oči
21:23 Dom i saveti Loše spavate zbog pomeranja sata? Psiholog vam otkriva brzo rešenje problema i više nećete morati da "brojite do 10"
21:01 Ispovesti Bakica (94) izašla na dejt, pa se požalila: "Evo šta je hteo od mene, odmah sam sam mu dala šut kartu"
20:40 Zdravlje Sedam vrsta voća koje smanjuju nadutost: Uvrstite ih u jelovnik i rešite se neprijatne pojave
20:23 Ispovesti "Ustala sam u 4 ujutru kako bih mužu spremila topli doručak": Kad je Anđela (33) ušla u kuhinju, zatekla je užas i sad traži advokata za razvod
19:53 Dom i saveti Za nedelju dana preporodićete sobne biljke: Genijalni recept za zimsku prihranu od samo 1 sastojka
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. oktobar: Bik negativno nastrojen, Lav dobro raspoložen, a evo kome će osoba u znaku Jarca biti velika podrška