19:40 Porodica Ovo morate da probate! Ako napravite ovaj psihološki trik, muškarac koji vam se sviđa će non stop misliti na vas
10:08 Porodica Beži od njega ženo: Muškarci na 8 govore da nisu spremni za ozbiljan odnos, ne gubite vreme
18:14 Ispovesti Krenulo je još kada je bio klinac, a sada ruši njegov brak: Otkrio da jedino može da se uzbudi u ženskoj odeći, njegova supruga ništa ne zna
16:56 Poznati Snimao film za odrasle, pa ga ugrizla kornjača za nezgodno mesto: Mušakrac odmah uskočio u vodu, desilo se ovo
18:40 Porodica Znakovi prave ljubavi nisu neprimetni, vrlo su očigledni: 20 stvari koje radi muškarac koji obožava svoju ženu
20:28 Ispovesti "Moj brak je bio zasnovan na lažima!" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila
18:30 Porodica "Moja žena stari i više mi nije privlačna": Muškarac otvorio "pandorinu kutiju", o ovome se ne priča, a mnogi muče njegovu muku
19:13 Ispovesti Pamti pa vrati: Prevario je ženu, usledila je žestoka osveta, njen postupak pratiće ga ceo život
15:44 Ispovesti Kako da upoznate moćnog muškarca? Ana deli savete kako da "uhvatite" bogataša i kaže da je lakše nego što mislite
12:20 Ispovesti "Muškarac je lav, on je zver zato on nikada ne može biti kuče": Muž otkrio zašto oni napuštaju svoje žene
14:06 Porodica Jovana je poslala Danila da kupi namirnice za palačinke: Napravila je životnu grešku i svaka Srpkinja razume njenu agoniju
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju