21:24 Dom i saveti Kako da testo bude meko i sveže nekoliko dana: U brašno dodajte ova 2 sastojka bez koja naše bake nisu mogle
19:58 Dom i saveti Lošeg je ukusa i nije mekan jer promašite najvažnije: Evo koliko se kvasca dodaje kada mesite hleb
17:04 Dom i saveti Testo mekše od duše: Naše bake su uvek dodavale ovaj sastojak, pa im je uvek bilo vazdušasto!
20:10 Dom i saveti Iskusni pekari ovo dodaju u testo, ostaje sveže danima: Jedan sastojak ga omekša, a drugi pokupi svu vlagu
21:59 Dom i saveti Evo kako se pravilno razvlače kore za pitu: Sabiha otkrila u čemu je caka, samo ovako će biti savršeno hrskave i punog ukusa
16:48 Dom i saveti Majstori pekarstva dodaju samo ovo, ostaje svež i do nekoliko dana: Evo kako da napravite najizdašniji hleb, isti kao u najpoznatijim pekarama
16:21 Dom i saveti Neće se stvrdnuti ni posle 5 dana? Evo kako da testo ostane mekano i sočno duže vreme
10:17 Dom i saveti Iskusni pekari ga ovako prave, mekano je i vazdušasto: Dodajte samo 1 sastojak i dobićete najbolje testo na svetu
09:17 Dom i saveti Kako tačno koristiti kvasac na kilogram brašna: Evo koji sastojci čine testo savršenim
10:37 Zdravlje Uradite brzi test sa prstenom i proverite da li ste anemični: Za samo par sekundi videćete da li vam fali gvožđe
20:26 Dom i saveti Evo kako da vam testo naraste za bukvalno 5, 6 minuta: Uradite samo ovu jednostavnu stvar, rezultati će vas iznenaditi
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac