08:35 Dom i saveti Buđenje uz najslađe palačinke: Zimska verzija omiljene poslastice je pun pogodak, pripremite ih već danas!
08:02 Dom i saveti Gibanica sa sirom: Najbrži recept za starinsku pitu, doručak će biti gotov očas posla!
10:21 Zdravlje Pije se jedna šolja pred spavanje: Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba
22:25 Lepota i Moda Zaboravite na skupe pilinge, sami možete da ga napravite: Sve sastojke imate u kuhinji
12:00 Dom i saveti Žene u Srbiji su poludele za KROMPIROVIM MLEKOM: On je ŠVEDSKI recept za dugovečnost, a evo kako se pravi
12:16 Dom i saveti Više nećete ići u pekaru: Najbolji recept za domaći burek, garantujemo da bolji skoro niste probali
09:00 Dom i saveti Za samo 200 dinara napravite ručak za BADNJI DAN: Bez ovog JELA ne može da se zamisli SRPSKA trpeza
21:47 Ispovesti Moj suprug i njegova porodica izbacili su mene i dete iz kuće, govoreći: "Jadni paraziti, kako ćete preživeti bez mene?", godinu dana kasnije požalili su za sveku reč
21:15 Dom i saveti Ovu naviku imaju svi, ali da li je opasna: Otkriveno je šta radi sipanje ključale vode u odvod
20:47 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
20:21 Porodica Marko doveo kući duplo mlađu Albanku: Kada je saznala da je slagao za godine, odmah je pozvala majku, a onda je usledio šok
19:57 Horoskop Dnevni horoskop za 18. novembar: Ovnu nalet enetgije, Raku razgovor sa bliskom osobom, Škorpiji finansijski oprez
19:28 Porodica Ostavila bebu u napuštenoj kući: Prvi komšija čuo plač, posle 10 godina majka saznala strašnu istinu