Sastojci
- 500 g belog pasulja
- 1 glavica crnog luka
- 1 praziluk
- 1 kašika brašna
- so, biber, aleva paprika
- lovorov list
Priprema
Pasulj potopite i ostavite preko noći da nabubri. Sutradan tu vodu ocedite, a pasulj stavite da se kuva u dubljoj šerpi pošto nalijete dovoljno sveže vode da ogrezne. Kada voda proključa, prospite je i nalijte novu, ovaj put malo više, otprilike dva prsta iznad pasulja.
Kuvajte poklopljeno na srednje niskoj temperaturi dok pasulj ne omekša i dok zrna ne popucaju.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Sipajte unutra kuvani pasulj i promešajte dobro. Dosolite po potrebi i začinite biberom, a stavite i lovorov list.
BONUS VIDEO
