16:38 Dom i saveti Ako ovo povrće držite pored luka, brže će istruliti: Srbi i Srpkinje ovo često rade, nisu ni svesni da greše
12:40 Dom i saveti Nema više plakanja dok seckate luk: Evo kako da se zauvek rešite ovih dosadnih suza
19:07 Dom i saveti Nikada ga ne stavljajte u frižider: Luk će ostati hrskav i svež šest meseci kada se skladišti pravilno uz jednostavan trik
12:40 Dom i saveti Luk će ostati svež i do mesec dana: Iskusni kuvar otkriva na kakvom mestu ga je najbolje čuvati
16:15 Dom i saveti Ovako to rade profesionalni kuvari: Dodajte tajni sastojak prilikom prženja luka i vaša hrana će biti sto puta ukusnija
08:36 Dom i saveti Nema više suza: Ovo je provereno najbolji način za seckanje luka, sve stvari imate u kuhinjskoj fioci
21:24 Ispovesti Naručila sam farmerke preko interneta: Kada sam otvorila paket, život mi se smučio, evo šta sam dobila umesto pantalona
10:43 Dom i saveti Znate li da pravilno ispržite crni luk? Postoji "caka" koja pomaže da se sačuvaju svi hranljivi sastojci - važno je!
15:25 Dom i saveti Ova CAKA u kuhinji zlata vredi: Skratiće vam VREME i sačuvati živce, domaćice se KUNU u ovaj trik!
19:30 Dom i saveti Na ovaj način pržite LUK i nećete usmrdeti kuću: Potrebna je samo jedna kašika OVOG sastojka koja neutrališe mirise!
08:41 Ispovesti Najluđe INTERNET prevare: Devojka je naručila PANTALONE, a kad je otvorila PAKET ugledala je nešto na šta nikada ne bismo POMISLILI
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje