Šok obrt u slučaju Dženifer Lopez i Bena Afleka: Slavna pevačica povukla potez koji govori da ipak nije kraj?

Tatjana Badarević Vesti 13.08.2024 21:06 0

Mesecima se šuška da je par pred razvodom. Ben Aflek se iselio iz zajedničkog doma, a dugo nisu viđeni zajedno.

dženifer lopez

Shutterstock

 

Već se duže vreme šuška o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, a nakon što se on iselio iz njihovog zajedničkog doma, činilo se da je njihovoj ljubavi zaista došao kraj. Par je i leto proveo odvojeno. Dok je Lopez uživala u Evropi, Ben je radio. Međutim, izgleda da između para još uvek nije gotovo.

Par se ovih dana ponovo sastao nakon dužeg vremena. Pevačica je viđena kako ulazi u njegovu iznajmljenu kuću u Brentvudu u Los Anđelesu te je tamo provela pet sati. Kasnije je Lopez s Benovim sinom Semjuelom otišla u kupovinu, a oboje su izgledali vrlo raspoloženo.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Ovo nije jedini razlog zbog čega brojni misle da se par ipak ne razvodi, barem za sada. Ben i Dženifer su u maju zajedno prisustvovali maturi glumčeve ćerke Vajolet, iako su se u to vreme odvojili. Potom su zajedno otišli na proslavu mature u kući Dženifer Garner, Aflekove bivše supruge. Potom su zajedno, kako je pisao Daily Mail, napustili zabavu u istom automobilu i stigli do kuće u kojoj je Ben odsedao dok su bili odvojeni. Međutim, čim su stigli, Dženifer je ušla u svoj auto i otišla.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Nedavno su Dženifer snimili na putu prema Benovoj kancelariji u Los Anđelesu, nakon što se vratila iz Italije, a još jedan detalj je pokrenuo nagađanja da se par ipak neće rastati. Naime, Violet je prošle nedelje nosila istu haljinu koju je Džej Lo nosila na dejtu s Benom povodom prošlogodišnjeg Dana zaljubljenih.

O njihovom braku priča se već mesecima, a ni pevačica ni glumac nisu niti potvrdili niti demantovali glasine.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading