"Dovešće ga do prosjačkog štapa": Isplivali novi detalji razvoda Dženifer i Bena o kojem će se tek pričati

Tatjana Badarević Vesti 09.08.2024 19:33 0

Nakon što su raskinuli 2004. čitavo su se vreme pitali "šta bi bilo, kad bi bilo". Zaneli su se nostalgijom i sumnjama, i zbog toga su se, kako kaže njihov bliski prijatelj, odlučili da se venčaju 2022.

dženifer lopez

Profimedia

 

Prema pisanju Page Sixa, razvod glumačkog para Dženifer Lopez (55) i Bena Afleka (51) sve je bliže. Njihov zajednički prijatelj nagađa kako će supružnici do kraja leta zvanično objaviti razvod. Osim toga, objasnio je da su sigurni u svoju odluku.

Nakon što su raskinuli 2004., čitavo su se vreme pitali "šta bi bilo, kad bi bilo." Zaneli su se nostalgijom i sumnjama, i zbog toga su se, kako kaže njihov bliski prijatelj, odlučili da se venčaju 2022.

- To je bio trenutak kada su odlučili da će probati... Dženifer je jako želela to venčanje - haljine, prijateljice, ukrase, želela je to godinama - rekao je izvor te dodao:

- Shvatili su da ne funkcionišu na duže staze i, eto, gotovo je.

 

 

Prijatelj ističe i kako su Dženifer i Ben jedan od najbogatijih parova zahvaljujući svojim uspesima.

- Posebno Dženifer, zato smatram da će razvod biti skup - rekao je prijatelj te dodao kako će ovo biti "jedan od najsloženijih i najskupljih postupaka ikada."

- Ben je već pronašao svoj novi dom, a Džen će izabrati svoj. To je potpuno odlučeno i nema tu interesa ili razloga da se bilo ko od njih povuče - zaključio je izvor blizak glumcima. 

Dokumenti za njihov razvod su finalizovani, ali još nisu predati, tvrdilo je nedavno više izvora, a javio je Daily Mail. Glumičini prijatelji tvrdili su kako ju je posebno uznemirila Benova iznenadna kupovina kuće u Pacific Palisadesu u Los Anđelesu na njen 55. rođendan.

 

 

- Pre mesec dana su pripremili papire za razvod, ali čekaju pravo vreme da ih dostave - rekli su tad izvori.

Inače, Aflek je kupio kuću samo nekoliko dana nakon što je par svoju vilu na Beverli Hilsu stavio na prodaju. Dženifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma "Atlas" u Los Anđelesu pojavila se sama. Nakon toga par je viđen na košarkaškoj utakmici Benovog sina Samjuela, gde su takođe svojim ponašanjem pobudili sumnje o razvodu.

Da imaju problema u braku, počelo je da se šuška u maju, kad je izvor blizak paru otkrio da je Ben iznajmio stan te da par namerava da proda svoj "dom iz snova". Aflekov dom bio je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od kuće njegove bivše supruge Dženifer Garner u Brentvudu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading