Ben Aflek više ne liči na sebe: Potpuno promenio frizuru, kupio vilu od 20 miliona i ne silazi sa besnog motora

Jelena Vukelić Vesti 05.08.2024 11:09 0

Mnogi se šale da je to najbolji dokaz da Džej Lo više nije u braku s njim jer mu nikada ne bi dozvolila da izgleda ovako

dženifer

Profimedia

Gotovo je, Ben Aflek i Dže Lo se razvode, ali iako je taj formalni deo još prilično daleko, kako pišu američki mediji, Ben ne izgleda preterano zabrinuto. Štaviše, mnogi kažu da poslednjih dana izgleda bolje nego ikad.

U subotu je snimljen s novom, modernom frizurom, obrijanom sa strane, a mnogi se šale da je to najbolji dokaz da pevačica nema više nikakav uticaj nad njim, jer mu tako nešto nikada ne bi dozvolila.

 

 

Neki ovaj potez smatraju krizom srednjih godina, dok drugi kažu da je Ben dokaz da i muškarci menjaju frizuru kad žele da promene svoj život.

Glumac je za ležernu vožnju obukao crnu majicu sa natpisom Red Hot Chili Peppers i kožnu i provozao se kroz L.A. na svom motoru. 

Nedavno je kupio imanje vredno 20,5 miliona dolara, a kako piše Daily Mail, Ben je digao kredit od 10 miliona dolara. Nova nekretnina s pet spavaćih soba i šest kupatila kupljena je na rođendan njegove 55-godišnje uskoro bivše supruge Dženifer Lopez.

Glasine o razvodu poznatog posle dve godine braka počele su da kruže početkom leta kad su svoju vilu na Beverli Hilsu stavili na prodaju za 68 miliona dolara.

Komentari (0)
Loading