"Druga će biti kraljica, već se sad vidi da će vladati gvozdenom rukom": Otkriveno novo proročanstvo o sudbini Kejt Midlton

Tatjana Badarević Vesti 05.07.2024 20:00 0

Asrolozi predviđaju sudbinu Kejt Midlton ali i sudbinu druge članice kraljevske porodice.

kejt midlton

Profimedia

 

Otkako je omiljena princeza Kejt Midlton otkrila da je teško bolesna, a zatim se na dugo vremena povukla iz javnosti ne prestaju iskakati teorije zavere o njenom stanju.

Iako se Kejt pojavila, nakon pola godine, i svima pokazala da se dobro drži, svaka glasina iz palate redovno se objavljuje u medijima, a neki strani mediji su odlučili da se prisete i nekih "zlih" proročanstava.

Hoće li Kejt uspešno preživeti rak koji je pokosio mnoge i postati sledeća britanska kraljica ili će ipak podleći teškoj bolesti- ne zna se, no astrološkinja Valentina Vitrok tvrdi da njen horoskop ne najavljuje tužan završetak.

kejt midlton

Profimedia

 

 

Međutim, osoba koja će sigurno sedeti na prestolu, barem ako je verovati astrolozima je mala princeza Šarlot čija je natalna karta gotovo identična onoj njene prabake kraljice Elizabete. 

Princeza Šarlota

Profimedia

 

 

Devetogodišnja Šarlot je trenutno treća u liniji nasleđivanja prestola, nakon svog oca Vilijama i brata Džordža, a koji će to događaji dovesti do toga da ona umesto princa Džordža sedne na tron još nije poznato.

No, da bi se u toj ulozi odlično snašla, baš kao i njena prabaka Elizabeta, svedoči i činjenica da Šarlot već sad dolično prati sva pravila ponašanja, a mnogima je osvojila srca kad je oštro ukorila svog nestašnog brata Luija kad je nedavno u javnosti izvodio gluposti.

princeza

Printscreen/Twitter

 

 

Još nešto je privuklo pažnju britanskih novinara. Prilikom dolaska na paradu Trooping the Colour s majkom Kejt i braćom se vozila u kočiji, a tom je prilikom viđena kako briše prozor kočije kako bi njena mama mogla mahati svojim podanicima.

"Šarlot se zaista brine za svoju mamu. Bilo je dirljivo kako je stajala ispred nje i razgovarala s njom", ispričala je stručnjakinja za govor tela Ingrid Sjuard.

"Šarlotino divljenje prema svojoj majci je jasno vidljivo. Kejt i Šarlot dele posebnu vezu. Odnos sa ćerkom je za Kejt jako važan jer i sama ima blisku povezanost s vlastitom majkom Kerol Midlton", zaključila je.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading