Ovo bi izazvalo neviđeni skandal u Velikoj Britaniji: Pokrenula se nova lavina tračeva o Kejt Midlton, a jedna je posebno zabrinjavajuća

Tatjana Badarević Vesti 20.06.2024 15:00 0

Kensingtonska palata se oglasila povodom trača da je Kejt Midlton otišla u Ameriku na lečenje.

Kejt

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Pre nego što se Kejt Midlton pojavila u javnosti, počele su da "cure" informacije da je viđena daleko od Velike Britanije, mada je Kensingtonska palata to negirala.

Nakon što se šest meseci nije pojavljivala u javnosti, svet je uhvatila panika šta se to dešava sa njom, a Kejt se potom konačno pojavila pred kamerama i fotoaparatima.

 Svi su odahnuli, kada se princeza od Velsa pojavila na festivalu "Trooping the Colour" kojim se zvanično obeležio i rođendan kralja Čarlsa, a njeni obožavatelji bili su očarani Kejtinim izgledom nakon meseci borbe sa neimenovanom vrstom raka.

kejt midlton

Profimedia

 

 

Da podsetimo, princeza je u potresnom video saopštila da je podvrgnuta preventivnom hemoterapijom, a u petak je otkrila da je pred njom još nekoliko meseci borbe. 

Međutim, teorije zavere ne prestaju da se zahuktavaju pa je u američkim medijima isplilvala vest da je viđena u Hjustonu, odnosno da se leči u Americi. Iako je većinu tračeva ignorisala, Kensingtonska palata je morala da se o ovom traču oglasi. 

Naime, palata je za Houston Chronicle sugerisala da su navodne tvrdnje o princezinom lečenju netačne, te da se nalazi u Londonu.

Ipak, izvor za Life & Style je izjavio da ta glasina nije bila bez osnova.

kejt midlton

Profimedia

 

 

 

 

"Ima nekoliko svedoka koji kažu da su je videli u Teksasu. Veruje se da leti tamo-amo radi tajnog lečenja raka", rekao je. Hjuston je inače poznat po Centru za rak "MD Anderson", a portal SheKnows piše kako ima smisla da javne osobe poput princeze od Velsa traže najbolju opciju za lečenje. Ali problem je taj što Kejt sada rešenje za svoj zdravstveni problem, navodno traži van Britanije, odnosno u Americi.

Da podsetimo, Kejt Midlton je pokroviteljka brojnih zdravstvenih institucija u Britaniji, a izvor ističe da bi "izgledalo jako loše" da je princeza od Velsa zaista otišla da se leči u Americi.

Bonus video:

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading