"Više ne može da gleda princezu kako propada": Konačno je isplivala istina o budućnosti braka Kejt i Vilijama, a evo šta kažu prognoze

Tatjana Badarević Vesti 04.07.2024 15:44 0

Astrolozi predviđaju da će uprkos svim nevoljama koje su zadesile kraljevsku porodicu, brak princa Vilijama i Kejt Midlton će opstati.

princ vilijam

Profimedia

 

Upoznali su se na fakultetu, verili se i venčali, a onda u braku dobili troje dece. Ispred Kejt Midlton i princa Vilijama je verovatno najteži period u braku jer princeza ima rak i odlazi na hemoterapije. Ipak, ako je suditi prema astrolozima, njihova veza je snažna i može podneti svaku oluju, piše People. Oni su povezani i to piše u zvezdama, iako su različiti horoskopski znakovi. 

Princ je rođen 21. juna 1982. i u horoskopu je Rak, a princeza je rođena 9. januara 1982. i ona je Jarac. Dobro se dopunjuju, posebno po pitanjima doma, tradicije i vrednosti.

vilijam

Profimedia

 

 

Kejt i Vilijam zapravo pomažu jedno drugom u rastu na emocionalnom nivou. Njih dvoje, prema astrologiji, imaju i očoglednu fizičku privlačnost. Osim što ih privlači izgled jedno drugoga, njihov planetarni poredak sugeriše da su očarani razumom druge osobe. Kejtina Venera označava šarm i privlačnost, a Vilijamov Merkur predstavlja komunikaciju i intelektualnu stimulaciju, što kod oboje ukazuje na intelektualnu i komunikacijsku povezanost.

kejt midlton

Shutterstock

 

 

Kejtina Venera je u Vodoliji i karakteriše je razumevanje, a Vilijamov Merkur je u Blizancima što označava duhovit razgovor i zbog toga ovaj bračni par ima skladan i dinamičan dijalog. Njihove natalne karte takođe tačno opisuju njihov pristup upravljanju finansijama i način na koji obavljaju dužnosti kao članovi kraljevske porodice. Doniraju dobrotvornim organizacijama i pozitivno utiču na svet.

Kejt Midlton

EPA

 

 

Kejtin Saturn, koji pokazuje disciplinu i strukturu, povezan je s Vilijamovim, Neptunom, koji poseduje saosećanje i velikodušnost. To dovodi do organizovanog i empatičnog pristupa kraljevskim angažmanima. Slažu se oko brojnih pitanja, posebno oko odgoja dece i to im pomaže u izgradnji trajnih temelja.

Princ Vilijam

Profimedia

 

 

Iako se na društvenim mrežama komentariše kako će se Kejt i Vilijam razvesti jer je on više ne može gledati kako propada, astrolozi tvrde kako nema nikakve šanse da će je princ napustiti ikada, a pogotovo ne u ovim teškim trenucima.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading