Roditelji Kejt Midlton viđeni prvi put u javnosti nakon princezinog strašnog saopštenja: Evo gde su se uputili i kakav odnos imaju sa ćerkom

Tatjana Badarević Vesti 19.06.2024 17:20 0

Majk i Kerol Midlton viđeni su prvi put u javnosti nakon što je Kejt saopštila da boluje od raka

roditelji

Profimedia

 

Roditelji Kejt Midlton izašli su prvi put u javnost nakon što je svetu saopštena vest da njihova ćerka, odnosno princeza od Velsa, boluje od raka, prenosi Mirror.

Naime oni su bili primećeni na Rojal Askotu, a Kerol je tom priliko nosila haljinu cvetno-plavog dezena dok je Majk bio u svom crnom tradicionalnom kompletu. Strani izvori navode da se roditelji ne odvajaju od svoje najstarije ćerke Kejt od samog početka njene borbe sa zdravljem, odnosno od kada je bila podvrgnuta ozbiljnoj operaciji abdomena, a posle koje je započela ljuta borba sa kancerom.

Bračni par Midlton je redovan na Rojal Askotu, a na ovom kraljevskom događaju je poslednji put viđen u decembru povodom proslave Božića, dok je Kejt prvi put viđena u javnosti nakon saopštenja da boluje od raka, na paradi "Trooping the Colour".

Ne očekuje se da će prisustvovati Rojal Askotu kao ni kralj Čarls III koji se takođe bori sa rakom. 

Kralj Čarls III se inače prvi put sa kraljicom Kamilom na Rojal Askotu pojavio 2023. godine kada su i prvi put kao kraljevski par prisustvovali ovom kraljevskom događaju.

Što se tiče Kejt Midlton, strani izvori navode da njeni poštovaoci ne bi trebalo nakon parade da je očekuju duže vreme jer je tada uložila dosta energije i snage da bi samo sedela i gledala festival "Trooping the Colour",

"Posle ovoga će joj trebati baš dosta vremena da se oporavi"; navodi se u saopštenju, "princeza je vrlo krhkog zdravlja iako se čini spolja da je jaka, zapravo nije":

Držimo palčeve za princezu i nadamo se da taj oporavak neće predugo trajati.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading