Naslednica supermodela svojim oblinama nije samo zavrtela pamet svom dečku, već svima na plaži: Prošetala u minijaturnom bikiniju, a telo da ti pamet stane

Tatjana Badarević Vesti 23.06.2024 22:00 0

Leni Klum, ćerka Hajdi Klum, uživala je na plaži sa svojim dečkom Arisom Ričevskim.

Leni Klum

Profimedia

 

Leni Klum (20), ćerka supermodela Hajdi Klum (51), trenutno uživa u letu na Sardiniji i to u društvu svog dečka Arisa Ričevskog kako prenose strani mediji.

Paparaci su imali savršen dan zahvaljujući mladom paru koji se na plaži nije suzdržavao od javnog iskazivanja nežnosti. Strastveno su se ljubili i u moru i na kopnu, a Aris svoju lepu devojku zanosnih oblina ni na tren nije prestao da prati pogledom.

Leni Klum

Profimedia

 

 

Leni je na sebi imala smeli kupaći kostim sa tanga gaćicama, a u javnosti je uveliko poznata da je krenula majčinim stopama i da je počela da radi kao model.

Račevski je godinu dana stariji od svoje devojke, Amerikanac je i prema škrtim informacijama studirao je ili studira na Harvardu i bavi se hokejom. Ipak ima veze sa svetom slavnih jer je njegova majka, Rea Račevski, vlasnica agencije Early Morning Riot koja se bavi PR-om i produkcijom. Leni i Aris su već tri godine u vezi, žive zajedno u Njujorku i imaju psa.

Leni Klum

Profimedia

 

 

Paparaci nisu snimili mamu Hajdi koja je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija sa suprugom, muzičarem Tomom Kaulicom na kojima je zabeležila kako njih dvoje uživaju na plaži. Pre nekoliko dana, paparaci su snimili Hajde bez gornjeg dela badija.

Klum je ćerku Leni dobila u vezi sa bivšim čelnikom Formule 1 Flavijom Brijatoreom, sa kojim je bila samo šest meseci. On je, nakon raskida sa Hajdi, uporno negirao očinstvo. Leni, kojoj je očinska figura uvek bio Sil, bivši majčin suprug, svog biološkog oca upoznala je tek 2018. godine. Od tada su ona i Brijatore uspeli da izgrade pristojan odnos. Štaviše, on je više puta isticao da je ponosan na svoju ćerku i podržao je Leni kada je pre tri godine, odlučila da krene majčinim stopama i bavi se manekenstvom i modelingom.

Sofi

Printscreen/Instagram/sophiestray

 

 

Majka i ćerka su jako vezane, te poslednjih godina rade na zajedničkim projektima. Neki od njih, posebno editorijali za donji veš, izazvali su dosta komentara u javnsoti jer ideja majke i ćerke u seksi donjem vešu nije baš mnogima prijala.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading