Evo kako se ponaša supruga Džastina Timberlejka nakon njegovog hapšenja: Svet je ostao u čudu nakon ovog njenog postupka

Tatjana Badarević Vesti 19.06.2024 11:45 0

Džesika Bil, supruga Džastina Timberlejka, nastavila je snima filmove nakon hapšenja slavnog pevača

Džesika

Profimedia

Profimedia

 

 

 

Glumica Džesika Bil, supruga pevača Džastina Timberlejka posvećena je poslu bez obzira na to što su nevolje zadesile njenog supruga. Bil je naime snimljena kako snima svoju nadolazeću turneju "The Better Sister" kako prenosi Daily mail.

Kako navode strani mediji, osim vožnje u alkoholisanom stanju, pevač nije poštovao saobraćajne znakove i nije ostao u svojoj traci. Suđenje je zakazano za 26.jul, a Tumberlejk još uvek planira sa održi svoja dva nastupa ove nedelje u Čikagu u sklopu svoje turneje koja je započela u aprilu. Mnogi su do sada zadivljeni samom organizacijom koncerta i turnejom.

Lebdeća platforma iznad bine je samo jedan element o kojem se govori. No, visoka produkcija zahteva i visoku cenu karata. Kako piše Daily mail, najjeftinije ulaznice su iznosile 81 dolar, a one najbolje 5.897 dolara. Iako pevač planira da nastupi još dve večeri u Čikagu, nije sigurno hoće li se koncerti u Njujorku stvarno održati.

Na celokupnu situaciju nisu mogli da ostanu ravnodušni ni obožavaoci njegove bivše devojke, pop princeze Britni Spirs, kada su pevača nazvali licemernim jer se on pre nekoliko godina njoj javno izrugivao zbog konzumiranja alkohola.

Tada je izjavio: "Prestani da piješ! Znaš ko si. Tebi se obraćam. Postaćeš aljkava. Mediji će loše pisati o tebi".

Da podsetimo, Timberlejk i Bel su u braku od 2012. godine, a zajedno imaju dva sina. Silasa (6) i Finesa (4).

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading