Nije odolela trendu: Džesika Bil napravila dramatičnu promenu frizure, jedva smo je prepoznali!

Vesti 19.05.2024 20:03 0

Zvezda je krenula stopama brojnih zvezda koje su nedavno predstavile bob frizure, uključujući Điđi Hadid, Kim Kardašijan, Demi Lovato, Dženifer Lopez i Megan Foks

Džesika

Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Džesika Bil je odustala od svoje duge kose!

Glumica (42) je  predstavila novu bob frizuru u video snimku objavljenom na njenom Instagramu u subotu, 18. maja.

„Vratila sam je***i bob“, napisala je Bil u naslovu, pozivajući se na viralnu internet frazu o bobu.

Majka dvoje dece je u snimku držala pramenove kose dok je sedela u stolici u svlačionici. Nosila je široku majicu sa printom,

Zatim je nekoliko puta povukla svoje pramenove u ritmu muzike, koja je imao zvučne efekte punjenja pištolja, navodi People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

 

Bil je zatim nagnula glavu u stranu i još jednom povukla kosu, a onda se ponovo pojavila u drugom klipu sa kosom isečenom u elegantan kratki bob, takođe noseći novu odeću sačinjenu od bele majice bez rukava i sivog blejzera.

Zvezda je krenula stopama brojnih zvezda koje su nedavno predstavile bob frizure, uključujući Điđi Hadid, Kim Kardašijan, Demi Lovato, Dženifer Lopez i Megan Foks.

Megan Foks je kraljica transformacije

Glumica (37) je otkrila svoju novu braon kosu, zajedno sa svežim bobom. U čast povratka svoje prepoznatljive boje kose, Megan je na Instagramu podelila nekoliko slika.

„Ona je ponovo brineta“, napisala je Foks u opisu objave.

Ona se na prvoj slici pojavila sa kratkom tamno smeđom kosom ošišanom iznad ramena u opuštenom talasastom stilu dok je gledala pravo u kameru ispred belog zida u zatvorenom prostoru.

 

 

Megan je na licu imala ružičasto ružičasto rumenilo i mat crveni karmin. Nosila je široku teksas jaknu sa belim majicom ispod, a oko vrata je vezala crvenu maramu.

Foksin povratak braon boji kose dolazi nakon njenog eksperimentisanja sa raznim bojama kose poslednjih meseci - uključujući jarko crvenu, pastelno roze i plavu.

Demi ispratila trend

Pevačica Demi Lovato (31) je nedavno predstavila svoj novi kratki bob. Na svom Instagramu je podelila nasmejani selfi.

Ona se na slici pojavila sa kosom ošišanom malo iznad ramena, otkrivajući  tetovažu na vratu. Boja njene kose bila je svetlija braon, dok je ranije bila izrazito crna.

Demi

Printscreen/Instagram/ddlovato

 

Pevačica je nosila crnu majicu, a na licu je imala roze rumenilo i sjajan ružičasti karmin.

Lovato je ranije viđena sa dužim crnim bobom sa razdjeljkom po strani. Čini se da joj je ta frizura postala omiljena tokom poslednji nekoliko meseci. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading