Sada je sve jasno? Evo kako je Džej Lo upisana u Aflekovom telefonu

Slobodanka Ćorić Vesti 24.05.2024 22:01 0

Paparaci otkrivaju neočekivan detalj, dok se glasine o razvodu latino dive i poznatog glumca ne stišavaju

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek ovih dana su neizostavna tema svih medija, jer se šuška o mogućem razvodu. Glasine su sve glasnije, a neki izvori tvrde da se Aflek čak iselio iz porodičnog doma. Njegovo često skidanje burme u javnosti dodatno podstiče spekulacije. Ipak, par je nedavno pokušao da demantuje ove priče kratkim zajedničkim pojavljivanjem.

Iako još uvek nema zvaničnih potvrda o razvodu, paparaci se trude da saznaju što više. Jednom prilikom su uspeli da snime Aflekov telefon u trenutku dok ga je zvala Dženifer. Fotografija ekrana na kojem piše "Dženifer Aflek" odmah se proširila društvenim mrežama, što je izazvalo dodatne sumnje. Naime, nakon udaje, Dženifer je promenila prezime u Dženifer Lin Aflek.

U međuvremenu, paparaci su zabeležili da je Dženifer Garner, Benova bivša supruga, ohrabruje Bena tokom ove bračne krize. Neki izvori tvrde da Lopez zabranjuje da joj se postavljaju pitanja o braku. Na promociji svog novog filma "Atlas" u Meksiku, odbila je da demantuje tvrdnje o kraju braka.

Izvori bliski paru kažu da njihov brak nema šanse za uspeh, dok Džej Lo odbija da javno komentariše situaciju. Sve oči su uprte u ovaj holivudski par, a javnost iščekuje rasplet događaja.

Komentari (0)
Loading