Viktorija Bekam proslavlja 50. rođendan: Dejvidova dirljiva čestitka je oduševila fanove

Olja Jelić Vesti 17.04.2024 16:38 0

Viktorija Bekam slavi svoj 50. rođendan, a tim povodom njen suprug Dejvid objavio je na svom Instagramu snimak koja prikazuje njihove zajedničke trenutke

Viktorija i Dejvid Bekam

Printscreen/Instagram

Viktorija Bekam slavi svoj 50. rođendan, a tim povodom njen suprug Dejvid objavio je na svom Instagramu snimak koja prikazuje njihove zajedničke trenutke, a među njima se našla i romantična fotka nastala tokom njihovog odmora u Hrvatskoj prošle godine.

"Srećan rođendan mojoj prelepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebaš da se osvrneš i budeš ponosna na ono što si postigla, i ono što si izgradila, ti si Posh spice, poslovna žena i naravno udana za engleskog kapetana. Ali najveći uspeh su tvoja deca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve", napisao joj je. 

 

 

Porodica Bekam je prošlog leta odmarala na hrvatskoj obali i tada su na Instagramu objavili niz fotki, a između ostalog, Viktorija je objavila romantičnu fotku na kojoj sa suprugom uživa u zalasku sunca. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading