"U ime žena celog sveta - hvala": Viktorija Bekam zapalila internet Dejvidovim snimkom, svaka želi da je na njenom mestu

Olja Jelić Vesti 20.12.2023 13:13 0

Internet je ponovo "na aparatima" zbog videa koji je podelila Viktorija Bekam, prikazujući svog supruga kako vežba

Dejvid i Viktorija Bekam

Shutterstock

Internet je ponovo "na aparatima" zbog videa koji je podelila Viktorija Bekam, prikazujući svog supruga kako vežba. Na Instagramu je objavila Dejvida kako se oslanja na ruke dok izvodi pokrete napred-natrag na prostirci za vežbanje.

"Jutarnji trening uz ovaj ljubavni stroj", napisala je u objavi. Dejvidova vežba je očarala pratioce na Instagramu, posebno jer je kamera bila usmerena prema fudbalerovoj pozadini. Mnogi su joj izrazili zahvalnost za podeljeni video.

 

 

"Oh, Viki B! Mogu li te gejevi više voleti?!", "Viktorija, toliko si učinila za nas...", "Ona zna što radi", "U ime žena celog sveta - hvala", "Ovo je humanitarni rad", "Osećam se grešno samo dok ovo gledam", "Viktorija vraća veru u božićno čudo" - samo su neki od komentara.

Ovo nije prvi put da majka četvoro dece deli provokativne objave svog supruga sasvi kojim je 24 godine. Prošle nedelje, na Instagramu je objavila fotografiju Dejvida kako popravlja televizor u donjem vešu, zbog čega se Samsung javno odrekao odgovornosti.

 

 

Fotografija, uz koju stoji opis "Električar je došao popraviti TV", odmah je obišla svet, a mnogi obožavatelji tada su pisali kako se i njima samima pokvario uređaj, aludirajući time na činjenicu da bi i sami voleli jednog majstora Dejvida u svom domu.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading