Bekamovi puni kao brod: Njihov dokumentarac je najgledaniji, zapanjićete se kad čujete koliko su zaradili

Olja Jelić Vesti 30.12.2023 13:28 0

Dejvid Bekam je zaradio ogromnih 72 miliona funti za godinu dana - nakon što je osvojio publiku sa svojim Netfliks dokumentarcem.

Dejvid i Viktorija Bekam

EPA

Dejvid Bekam je zaradio ogromnih 72 miliona funti za godinu dana - nakon što je osvojio publiku sa svojim Netfliks dokumentarcem.

Podaci kompanije objavljeni danas otkrivaju da su David Beckham Ventures Limited i Seven Global LLP ostvarili prihod od 72.6 miliona funti kroz sponzorstva i njegovu produkcijsku kompaniju. Dejvid je bio koproducent 'Save our Skuad' za Disnei + i 'Fever Pitch' za BBC Tvo, a njegova producentska kuća je razvila dokumentarnu seriju "Beckham" i biografski film "The Edge of Everithing", za Netfliks i Amazon Prime Video.

 

 

Kompanija koja se bavi poslovima sa Dejvidom brendom takođe je zaradila novac. Seven Global, koja se bavi njegovim partnerstvom sa Adidasom i Tudorom, između ostalih brendova - izveštava o profitu od 8.6 miliona funti uz prihod od 10.1 miliona funti. David Beckham Ventures Limited izvestio je da je neto profit povećan za 30 odsto - na 25.5 miliona funti sa 19.6 miliona funti.

Dejvid je i dalje preplavljen komercijalnim i partnerskim ponudama i nikada nije bio traženiji uprkos tome što je otišao u penziju pre 10 godina.

 

 

Viktorija je takođe ostvarila profit, uglavnom zahvaljujući svom izuzetno uspešnom onlajn brendu šminke, a njena prodaja je porasla za 44%. Ona sada monetizuje društvene medije i ostvaruje značajan profit. Ona ne reklamira, sve je to što radi sopstvene tutorijale za šminkanje koji se onda povezuju sa njenim proizvodima.

Par je na putu da zaradi preko 100 miliona funti sledeće godine, što je prilično zapanjujuće.

Dok su Dejvid i Viktorija kalemili za svoju zaradu, ni oni ne oklevaju da je troše. Ranije ovog meseca otputovali su na raskošan odmor, na svoje ostrvo na Bahamima. Ovo je došlo nakon što je Dejvid odveo svoju jedinu ćerku Harper na specijalno putovanje u Njujork.

 

 

Tokom godina uspeli su da izgrade imperiju imovine vrednu 70 miliona funti i više od 31.5 miliona funti u Londonu. Takođe se često nalaze na farmi vrednoj 6.15 miliona funti u Kotsvoldsu, koju su kupili još 2016. U inostranstvu, par poseduje penthaus vredan 20 miliona funti u ekskluzivnoj zgradi u Majamiju. Nekretnine u Dubaiju i jahta takođe doprinose impresivnoj kolekciji.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading