I vi možete imati hit haljinu: Obožavaju je Viktorija Bekam, kraljica Leticija i Bela Hadid, sakriva stomak, a košta manje od 5.000 dinara!

Vesti 25.03.2024 21:05 0

Midi haljina u zelenoj boji jedan je od najpoznatijih dizajna Viktorije Bekam, a postala je hit proleća.

haljina

Profimedia

Viktorija Bekam je dizajnirala haljinu koja je postala hit proleća. A osim nje, tu haljinu prosto obožavaju španska kraljica Leticija, Bela Hadid i Kendal Džener. Na našu radost, sada je sličan model stigao i kod nas.

Haljina s naborima na stomaku stoji skoro svakoj dami, jer je kao stvorena za skrivanje stomačića koji je nastao od zimske hrane. Taj model haljine postao je trend prošle godine, a pred njim su pokleknule i poznate modne ikone. Haljina je midi dužine, senf zelene boje, sa kratkim rukavima koji su rasečeni i nabranim materijalom na stomaku.

haljina

Profimedia

 

Upečatljiv dizajn je učinio da se haljina rasproda na stranici Viktorijinog brenda za svega nekoliko nedelja. Ipak, cena haljine je mnogima bila previsoka. Koštala je, ni manje ni više, nego 980 evra!

haljina

Printscreen/Zara

 

Na sreću, sada sličan model haljine u toj boji možemo da kupimo i u Zari. Košta nešto manje od 5.000 dinara, pa većina dama koje vole da budu u trendu mogu da je priušte. Ako ne odmah, onda za otprilike mesec dana kada bude prvo sniženje cena.

 

Komentari (0)
Loading