Sužava bokove i stvara efekat ravnog stomaka: Viktorija Bekam obožava ovaj model haljine koji neverovatno laska liniji

Olja Jelić Vesti 03.01.2024 14:13 0

Viktorija Bekam zaljubila se u drapirane haljine koje je uvrstila u svoju novu kolekciju i oba modela nosila na nedavnim svečanim prazničnim druženjima

Viktorija i Dejvid Bekam

Profimedia

Vitko i isklesano telo Viktorije Bekam godinama je vodilja mnogima koji se odlučuju na dijetu i aktivno vežbanje, priželjkujući da će se trud isplatiti kako bi postigli barem sličnu liniju.

Lepa modna dizajnerka svoju liniju duguje isključivo zdravom načinu života, ali za sjajan izgled zaslužan je i poneki modni trik koji svi lako možemo iskopirati.

Najnoviji primer su drapirane haljine čije suženje na donjem delu stomaka neverovatno laska liniji i stvara efekt vitkosti. Osim toga, sužava bokove i "briše" pokoji gram viška na nogama, a sve one koji nisu zadovoljni izgledom ruku spašava elegantnim dugim rukavima.

Jednostavan "strateški" detalj ove glamurozne maksi haljine toliko je oduševio Viktoriju da ga je uvrstila na čak dva modela svoje nove kolekcije i nosila u više navrata.

Otmeni smaragdno zeleni model dugih rukava obukla je za jednu od najsvečanijih prilika, doček Nove godine, kada je pozirala zajedno sa suprugom Dejvidom i istakla sve čari ove glamurozne haljine.

 

 

Pre nekoliko dana pokazala je koliko je ovaj stil očarao pa je na prazničnom ručku nosila drapirani kroj, sa jednakim suženjem na stomaku, ali u nešto više lepršavoj varijanti bez rukava i nešto kraće dužine.

 

 

Ako se nakon obilnih porcija tokom praznika osećate kao da biste se najradije "sakrili" u široku odeću, ova haljina sjajna je opcija kojom ćete zadržati eleganciju u formalnijim prilikama i iskoristiti briljantan trik slavne Poš za postizanje efekta zanosne vitkosti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading