"Nedostaješ nam": Viktorija Bekam podelila porodičan snimak za Božić i poslala emotivnu poruku

Slobodanka Ćorić Vesti 24.12.2023 11:03 0

Pop zvezda koja je postala modni dizajner, na Instagramu je podelila zapanjujući video koji prikazuje montažu porodičnih ludorija ove porodice

viktorija bekam

Printscreen/Instagram

Viktorija Bekam podelila je intimni porodični trenutak sa svojim fanovima u subotu dok je pozirala za ovu svečanu sa svojim najmilijima. Modna kreatorka (49) je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira ruku pod ruku sa suprugom Davidom (48). Bili su obučeni u opuštenom kućnom stilu, a bivša Spajsica Viktoria izgledala je predivno u kućnom ogrtaču dok je David obukao pidžamu.


Bivši fudbaler može se videti kako drži čašu vina u jednoj ruci dok je drugu položio ruku preko Viktorijinog ramena, a oboje su nosili kape Deda Mraza dok su pozirali ispred svoje božićne jelke u Majamiju na Floridi. Na drugoj slici se vidi kako poziraju sa svojim sinovima Kruzom (18) i Bruklinom (24), kao i ćerkom Harper (12) i Bruklinovom suprugom Nikolom Pelc (28).



Ovo je nastalo nakon što je Viktorija podelila objavu o prazničnom izletu svoje porodice, nakon što je najpoznatiji klan na svetu odleteo na Bahame za Božić. U četvrtak, pop zvezda koja je postala modni dizajner, na Instagramu je podelila zapanjujući video koji prikazuje montažu porodičnih ludorija ove porodice.

Uz supruga Dejvida, njihove dece Bruklina, Kruza, Harpera i Bruklinove supruge Nikole, Viktorija je provodila vreme svog života. Posebno je bio odsutan njihov sin Romeo, koga je Viktorija spomenula u svom natpisu, u kome je napisala: „Zabava na Bahamima!! Mnogo nam nedostaješ @romeobeckham volim te jako puno', dok označava ostale goste.

Dok je ova porodica živela na jahti, jurila po ostrvu na kolima, pila iz personalizovanih šoljica i plesala na plaži. Dejvid je bio za volanom dok je vozio svoju porodicu u kolima dok je avion leteo iznad njih. Tokom vožnje kolima, Harper je držala ruku na ustima kako bi otkrila svoj komplet akrilnih noktiju zajedno sa dizajnom francuskog manikira.

 
Komentari (0)
Loading