,,Ona je zaista pametna": Javnost po prvi put čula glas žene Kanjea Vesta, a zamalo se onesvestila kada je videla

Vesti 29.03.2024 13:29 0

Video je sakupio na stotine komentara iznenađenih fanova...

Bjanka

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Senzori, već mesecima je na naslovnim stranama sa svojim otkrivajućim i jedinstvenim odevnim kombinacijama. Fotografije i video snimci para brzo su postali viralni, ali Australijanka nije govorila u klipovima. 

Postoji mnogo misterije oko Bajnke i njenog života pre Vesta. Ponovni snimak objavljen na stranici obožavatelja šokirao je fanove kada su čuli njen glas, koji uključuje australijski naglasak. Takođe deli redak pogled na to koliko je elokventna i pametna i kako je ranije izgledala.

Kako navodi Hola! video je sa samita CFS u Parizu, u Francuskoj, 2022. godine, gde je predstavljala kompaniju ,,Yeezy". „Ja sam arhitektonska dizajnerka iz Melburna, u Australiji. Trenutno živim u Los Anđelesu, i ja sam vodeći arhitektonski dizajner u ,,Yeezy"-u“, kaže ona. Senzori je imala dugu braon kosu i prirodnu šminku.

 

@dailymail What Bianca Censori really sounds like in a resurfaced video before she married Kanye West 😳 #biancacensori #kanyewest #dailymail #internet #kanye ♬ original sound - Daily Mail

 

„U vreme kada sam bila tamo, imala sam zadovoljstvo da radim sa dizajnerima kao što su Džejms Turel, Valerio Olgiati i Vincent Van Dujson. Moja strast prema arhitekturi leži u izradi, konceptualizaciji budućnosti izgrađenog prostora i istraživanju mosta između fizičkog i metafizičkog“, nastavila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewestaurant_)

 

Video je sakupio na stotine komentara iznenađenih fanova. „Ljudi ne shvataju da je ona zaista pametna“, stoji u komentaru koji se najviše lajkova. „Nikad je nisam čuo da govori“, napisala je druga osoba. „Vidim zašto mu se sviđa, ona ima kreativan um poput njega“, dodao je neko.

Bilo je i mnogo komentara u kojima se kaže da video dokazuje da ona nije pod kontrolom. „Govoreći o tome da ju je Kanje kontrolisao, da li izgleda kao da se može kontrolisati?“ neko je napisao. Bilo je izveštaja u kojima se tvrdi da su Senzorini prijatelji zabrinuti i da je Vest kontroliše sa pravilima poput ukidanja društvenih medija. Insajder je za Daily Mail rekao da ona „više nema svoj mozak“ i da se jednostavno „pokorava“.

Iako bi nekima moglo biti čudno što Senzori, koja se nedavno družila sa Kim Kardašijan, ne razgovara sa novinarima, čini se da ima dobar odnos sa njegovom decom. Ova 29-godišnjakinja je primećena kako se druži sa njima u raznim prilikama. Poslednji put je viđena sa Nort Vest i Kanjeom na večeri u Nobuu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading