Ženo, zar te nije blam? Bjanka Senzori pred majkom u skandaloznom izdanju, usred porodične drame dolila ulje na vatru

Olja Jelić Vesti 16.03.2024 15:13 0

Bjanka Senzori uslikana je kako izlazi iz privatnog aviona zajedno sa svojom majkom Aleksandrom, u odevnoj kombinaciji koja je privukla više pažnje nego sam odnos koji njih dve imaju

Bjanka Senzori

Profimedia

Bjanka Senzori uslikana je kako izlazi iz privatnog aviona zajedno sa svojom majkom Aleksandrom, u odevnoj kombinaciji koja je privukla više pažnje nego sam odnos koji njih dve imaju.

Bivša manekenka pratila je supruga na događanjima i zabavama povodom njegovog novog albuma Vultures. Paru se pridružio i iznenađujući gost, Bjankina mama Aleksandra i Kanjeov prijatelj reper Ty Dolla $ign. Na fotografijama se vidi društvo koje je u sredu sletelo u Kaliforniju, kako izlaze iz privatnog aviona, veoma lepo raspoloženo. 

Bjanka je nosila crni prozirni bodi koji joj je otkrivao telo, dok je njena majka pored nje stajala u jednostavnoj crnoj haljini i štiklama. Bjankina majka Aleksandra je u jednom momentu i zagrlila svoju ćerku i činilo se da se dobro slažu nakon svih prljavština koje su njeni roditelji izneli povodom veze sa reperom Kanje Vestom i njenog skandaloznog ponašanja. 

 

Nakon što je Kanje objavio niz Bjankinih fotografija na kojima je gola na Instagramu, pisalo se da je njena majka jako "uznemirena", a izvori bliski porodici su objasnili:

- Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očito ne shvata da ono što oblači nije samo odvratno i daje loš primer, već i potencijalno krši zakon - rekli su za MailOnline. 

- Njeni roditelji su jako uznemireni zbog ovoga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da nije kontrolisana. On nastavlja da je kontroliše dajući sebi za pravo da ima kontrolu nad njenim projektima i time kako se oblači - rekao je izvor govoreći o njenoj romansi sa Kanjeom, prenosi Informer.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading