Bjanka ti li si? Kim Kardašijan novim autfitom izazvala lavinu komentara, svi kažu da kopira Kanjeovu ženu

Olja Jelić Vesti 26.03.2024 20:15 0

Kim Kardašijan izazvala lavinu komentara novim autfitom

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan na Instagramu je podelila fotografiju svog autfita, a za koji su mnogi zaključili da je inspiracija bila upravo nova supruga njenog bivšeg - Kanjea Vesta.

Naime, Bjanka Senzori - Kanjeova nova supruga mesecima šokira golišavim izdanjima u javnosti, a mnogi su zabrinuti za njeno stanje. Neretko se pojavljuje samo u prozirnim čarapama, bez donjeg veša.

Upravo se Kim na novoj fotografiji odlučila za sličnu kombinaciju. Nosila je bundu ispod koje nije imala ništa osim čarapa i cipela na petu. Deluje da je čak kopirala i zalizanu kosu u Bjankinom stilu.

 

 

 

Izgled je upotpunila naočarima za sunce, a ispod objave usledio je niz komentara u kojima su se mnogi pitali zašto izgleda kao Kanjeova nova supruga.

"Kim Sensori", "OK, izgleda kao Bjanka sad", "Zašto se trudi da izgleda kao Kanjeova žena?", pisali su ispod fotografije rijaliti zvezde. 

Kim je poslednjih dana u centru pažnje zbog komentara na račun Kejt Midlton. Ona je bila jedna od mnogih javnih osoba koje su se šalile na račun Kejt jer je mesecima nije bilo u javnosti, a nakon toga se suočila s lavinom negativnih komentara jer se nije izvinila.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading