Prizor kako u mokroj majici izlazi iz mora i danas se pamti: Evo kako posle 40 godina izgleda najpoznatija misica bivše Juge

Slobodanka Ćorić Vesti 27.07.2023 15:12 0

Svojih slavnih dana Ana se sada rado priseća na društvenim mrežama, gde je nedavno objavila snimak sa fotografijama iz vremena kada je gotovo svakodnevno nosila revije i snimala modne kampanje, a njena lepota je ostavljala bez daha

ana saso

Printscreen/Instagram

Ana Saso se prisetila kako je izgledala kao mlada devojka i sa svojim pratiocima podelila fotografiju izprošlosti. Jedna od najpopularnijih bivših misica Ana Saso na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz mlađih dana. Na fotografiji vidimo njeno mladalačko lice i dugu gustu smeđu kosu. Pozirala je tada u žuto-zelenoj košulji preko koje je obukla braon prsluk sa crvenim detaljima, a kratka crna suknja istakla je njene noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)


„Nestvarna lepotica“, „Divno“, „Kraljica“, „Savršena“, „Nema joj premca“, „Vau“, glasi neki od komentara. Nekadašnja misica je svojevremeno zaradila titulu seks simbola zbog reklame za Pipi. Scene u kojima ona izlazi iz mora u mokroj majici mnogima ostaju urezane u sećanje i posle 40 godina, a i da nije snimila legendarnu reklamu, zasluženo bi ponela laskavu titulu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Svojih slavnih dana Ana se sada rado priseća na društvenim mrežama, gde je nedavno objavila snimak sa fotografijama iz vremena kada je gotovo svakodnevno nosila revije i snimala modne kampanje, a njena lepota je ostavljala bez daha. Godine 1982. izabrana je za Mis Jugoslavije, a dobar uspeh je postigla i na izboru za Mis sveta u Londonu, gde je bila među 15 polufinalistkinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Usledila je nezaboravna reklama, a dugo se povukla iz javnog života i od tada retko viđena, a posle dva propala braka našla je sreću sa splitskim hirurgom Tomasovićem.
 

Komentari (0)
Loading