Šeron Stoun je prošetala brutalan stajling: Crveno odelo sa efektnim detaljem na ramenu, kao zlatni detalji upotpunili su njen izgled

Olja Jelić Vesti 01.06.2023 17:03 0

U sredu uveče u Los Anđelesu održan je svečani događaj "Raising Our Voices", a jedna od zvanica bila je i holivudska glumica Šeron Stoun. Šeron nas na crvenom tepihu nikada ne izneveri kada je reč o sjajnim modnim izdanjima.

Šeron Stoun

Profimedia

Šeron Stoun je na manifestaciju stigla u crvenom, sjajno skrojenom odelu sačinjenom od dužeg sakoa sa naramenicama i pantalonama sa širokim nogavicama.

Holivudska diva izgledala je vrlo elegantno i doterana, a posebnu pažnju plenio je efektan detalj na ramenu - njen sako bio je ukrašen ogromnim, trodimenzionalnim cvetom od tila koji je ceo autfit učinio dopadljivijim i svečanijim.

Šeron je sve upotpunila bordo salonkama, te košuljom u prljavoroze boji i tašnicom iste nijanse, a za glam efektu doprineli su detalji u vidu zlatnog nakita i zlatne ešarpe od štrasa.

Iako na prvi pogled ostavlja utisak zlatni aksesoari deluju pomalo kičasto, oni se zapravo vrlo dobro uklapaju u celu ovu modnu priču i doprinose atraktivnosti.

 

Komentari (0)
Loading