Ona voli da stari dostojanstveno: Slavna glumica zna kako se savršeno obući i prikriti svoje nedostatke!

Vesti 19.05.2023 12:00 0

Kako se savršeno obući nakon 60. godine demonstrirala je čuvena glumica Šeron Stoun.

šeron stoun

Shutterstock

Za nju nije kompliment kada joj kažu da izgleda kao da joj je 40. Zvezda "Niskih strasti" ne želi da bude poznata kao žena čija lepota odoleva godinama i ne deli uverenje da je lepo samo ono što je mlado.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Šeron Stoun poznata je kao neko ko ponosno nosi svoje godine, a uvek je bila inspiracija ženama, kako mlađim, tako i starijim. Uprkos tome što ima 65 godina izgleda daleko mlađe, a njena tajna je u kratkoj frizuri i zanimljivim odevnim kombinacijama.

Poznata je kao neko ko voli jednostavne stvari kada je nega u pitanju, a isto pravilo primenjuje i kada bira odevne kombinacije. Američka glumica uslikana je prilikom odlaska kod prijatelja u Los Anđeles u kombinaciji koja je učinila da izgleda veoma otmeno. Šeron je obukla beli kombinezon koji se vratio u modu na velika zvona.

Kombinaciju je upotpunila udobnim, belim cipelama i bež torbom koja je razbila monotoniju. Glumica nije imala šminku na licu, a uprkos tome izgledala je blistavo. Nosila je naočare za sunce pored kojih šminka i nije potrebna, jer prekrivaju sve nedostatke.

 

Komentari (0)
Loading