Visoka je samo 163 cm, a izgleda barem za 10 više: Trik slavne oskarovke za izduživanje figure biće kec u rukavu mnogim ženama

Olja Jelić Vesti 31.05.2023 11:17 0

Ovo je dokaz da pravi odabir garderobe može učiniti čudo

Visoka je samo 163 cm, a izgleda barem za 10 više: Trik slavne oskarovke za izduživanje figure biće kec u rukavu mnogim ženama

Shutterstock

Čuvena oskarovka Džesika Čestejn izgledala je sjajno ispred studija En-Bi-Sija u Njujorku. Za snimanje emisije "Today Show", 46-godišnja glumica odlučila se za kombinaciju na koju ni jedna žena ne može ostati ravnodušna.

Džesika je odabirom kraljevsko plavog odela istakla svoju crvenkastu kosu koja je već godinama njen zaštitini znak.

 

 

Visoka samo 163 centimetra, glumica je vizuelno izdužila figuru sakoom visokog struka i širokim pantalonama u koje je uvukla belu košulju, a sve je zaokružila popularnom Hermesovom torbom.

Ovakvim, pametnim odabirom garderobe glumcima je uspela je da izduži celu figuru, pa je izgledala bar 10 cm više nego što jeste.

 

 

Ova 46-godišnja glumica, koja bi mogla da dobije nominaciju za Emi za ulogu u kantri pevačici Temi Vinet u seriji Džordž i Temi, stigla je u emisiju Today Show  kako bi razgovarala sa voditeljkom Hodom Kotb (58) o nominaciji za najbolju glumicu Tonija.

 To je ostvarenje sna - priznala je glumica dok je sedela na snimanju ove popularne emisije, pa je dodala:

- Sanjala sam da živim u Njujorku. Sanjala sam da budem ovde, i uspela sam - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@chastainarchive)

 

 

Džesika ima izgrađen fantastičan modni stil, a čini se da je pravi majstor da svoje mane, ovog puta svoju visinu, pretvori u svoje adute odabirom garderobe koja radi u njenom interesu. 

 

 

Komentari (0)
Loading