Žene znaju koliko je teško zadržati "devojačku" kilažu kada se pređe 40. godina. Ipak, Melanija Tramp to uspeva uz pomoć zdrave i izbalansirane ishrane.
Linija joj je fantastična a stukić uzak baš kao i nekada.
Da podsetimo, visoka je 176 centimetara, a ima samo 62kg. Zagazila je u šestu deceniju - rođena je 1970. godine.
Ona ne podleže trendovima i dijetama, već samo praktikuje izbalansiranu ishranu. Pravilo je jednostavno - svakog dana, uz ostalo, pojede 7 voćki.
Pored voća, često jede povrće, naročito spanać i paradajz. Redovno pije jogurt od obranog mleka, uživa u ribi, a zanimljivo je da - tokom brojnih poseta u inostranstvu - ni ona ni Tramp nisu bili zainteresovani da probaju lokalne specijalitete. Više su voleli da pojedu salatu ili neko jelo koje se sprema i u Americi - na primer, pečeno pile ili biftek.
Melanijin jelovnik se može prilično lako pratiti.
Za doručak je obavezan smuti, a obično u njega stavi šargarepu, borovnicu, celer, jabuku, sok od limuna ili pomorandže, malo maslinovog ulja i lanenog semena. Od suplemenata, uzima se vitamin D i omega-3.
Uz napitak, Melanija pojede i činiju voćne salate - ananas, banana, malina i borovnica. Za sitost, preporučuje ovsenu kašu.
Ručak je obično salata od krastavaca i paradajza ili mešanog zelenog povrća, a više puta je podelila na svom Instagram i Fejsbuk nalogu kako uživa da sama pripremi sebi obrok.
Za večeru jede meso i dosta povrća poput krompira, tikvica, celera. Brojne komentare je izazvala kad je objavila kako večera organsku picu, na kojoj je i peperoni salama. Dok su se mnogi bunili kako salama ne može biti organska, odmah su se pojavili i odgovori kako je organska ona hrana koja se proizvede bez upotrebe hemijskih đubriva, pesticida ili bilo kojih drugih veštačkih agenasa.
Najbolji recept za peperoni picu sadrži i jedan važan trik zahvaljujući kojem ima ukus bolji od bilo koje pice koju ste dosad jeli. Pripremite testo na uobičajen način (recept ćete pronaći ovde), a polovinu salame iseckajte na sitne kockice.
Namažite testo sa malo maslinovog ulja, prelijte sos od paradajza, stavite seckanu salamu, pa onda krupno rendani sir. Tek sada poređajte i kolutove salame, začinite i ispecite u vreloj rerni.
BONUS VIDEO