Strahinja ima najslađu sestru ikada: Njene reči su ga totalno istopile, a onda i nas - poslušajte to malo luče!

Vesti 18.11.2023 18:22 0

Da li biste se i vi rastopili da imate ovakvu sestru?

Strahinja

Printscreen/TikTok/straekstra

Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da niko ne voli kao majka, ali verujemo da će se većina složiti da su sestre odmah iza njih. Njihova nežna ljubav i požrtvovanost su beskrajne, pogotovo kada su u pitanju njihovi najbliži, te ćemo često čuti frazu: ,,Niko ne voli brata kao sestra".

To možemo videti i na živom primeru videa poznatog TikTokera Strahinje Jevtića koji je podelio pohvalno pismo napisano od strane njegove mlađe sestre.

 

 

Ona je započela pismo sledećim rečima: ,,Imam jednog brata kog ja beskrajno cenim i volim...", nastavivši da ređa reči hvale i nežnosti koje su učinile da se Strahinja prosto istopi. Spomenula je kako je on uvek spreman za neku novu igru i akciju, te kako ima 21 godinu, studira i nema mnogo vremena jer ima mnogo obaveza.

Slatka devojčica je ipak zaključila pismo rekavši: ,,Moj brat Strahinja je za mene posebna osoba i uvek sam spremna da mu pomognem, a i on meni." Ove reči su toliko dirnule Strahinju da je odmah pružio ruke ka sestrici i čvrsto je zagrlio. 

Potom je pitao pratioce: ,,Da li biste se i vi rastopili da imate ovakvu sestru?", a onda je poljubio u glavu.


Nama je ovaj video, tj. ova ljubav između brata i sestre ugrejala srce i dušu, a nadamo se da i vama. Ostavite nam svoje utiske u komentarima.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Treća u serijalu je Silvana Jovanović iz Svijanca, žena koju život nije štedeo, ali je pored celokupne svoje boli, iz sebe uspela da izvuče samo ono najbolje i postane osoba puna empatije za druge ljude. Silvana je prva žena u Srbiji koja je usvojila dete sa Daunovim sindromom, devojčicu Unu. ❤️ #najžena #žena #najmama #dete #mama #majka #fypシ #foryoupage #emisija #srbija #jednajemajka #majke ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading