Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Reakcija devojčice kada je prvi put ugledala brata srušila je internet

Olja Jelić Vesti 24.10.2023 18:18 0

Reakcije dece na mlađeg brata ili sestru uvek su zanimljive, a jedna devojčica prikupila je simpatije zbog svoje sreće kad je ugledala novog člana porodice.

Brat i sestra

Shutterstock

Reakcije dece na mlađeg brata ili sestru uvek su zanimljive, a jedna devojčica prikupila je simpatije zbog svoje sreće kad je ugledala novog člana porodice.

U snimku objavljenom na TikTok profilu pod nazivom, porodica se okupila kako bi prvi put videla novorođenu bebu.

Posebno je bila uzbuđena malena Hejdi koja je počela da plače od uzbuđenja, a emotivni snimak je pokupio gotovo 17 miliona pregleda.

 

@nin_jen4 Haddie meets baby brother and is so very in love❤️ #bigsister #babiesoftiktok #love #babyboy @kaaymoor ♬ Can't Help Falling in Love - Haley Reinhart

 

Nakon što su joj mama i tata mlađeg brata stavili u naručje, devojčica se nasmejala i odmah zagrlila bebu, što je raznežilo njene roditelje, ali i ostatak interneta.

''Ovo je preslatko, ja doslovno plačem'', samo je jedan od mnogih komentara.

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama S rbije i naš portal "Naj žena“, pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo "M" koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Jovana Šišić je rodila petoro dece, ćerke: Anu, Sofiju i Ninu i blizance, dečake Mihaila i Stefana. 👩‍👧‍👧 Kao majci petoro dece život joj je prirodno nametnuo mnogobrojne obaveze, ali ona nikada nije odustala od ideje da poslovni uspesi mogu da se nižu i onda kada vas mnogi vide i doživljavaju isključivo kao domaćicu i ženu čija je jedina okupacija briga o porodici. 💪🏻 Njenu priču pogledajte na linku u opisu profila! 📲 ---------- #najžena #žena #najmama #mama #jednajemajka #hrabrost #upornost #dete #ženamajkakraljica #asocijacijamamasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #foryoupage #majke #fypシ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading