Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju

Jelena Vukelić Vesti 27.08.2023 18:09 0

Majka je bila šokirana kada je videla šta njena sestra radi sa njenim sinom

beba

Shutterstock

Sve novopečene majke znaju da je dojenje najbolje za bebu i često se baš zbog toga suočavaju sa ogromnim pritiskom da rano odluče kako će hraniti svoje bebe. To može postati osetljiva tema za one koji se odluče za hranjenje iz flašice.

Za jednu majku iz Amerike sve ovo je postala totalna agonija, jer kada je odlučila da ne doji dete, cela njena porodica se okrenula protiv nje. Tako je jednog dana nakon što se vratila kući i zatekla svoju sestru kako doji njenog novorođenog sina. Šokirana situacijom, žena je završila tako što je pozvala policiju, jer je njena sestra bacila i sedam kutija adaptiranog mleka koje je ona kupila svom sinu. 

Svoju frustraciju ova žena je podelila na Reditu i tražila podršku za svoj postupak.

- Moja sestra se porodila dva meseca pre mene, ona doji svog sina, a ja ne. Nedavno sam morala da idem na operaciju, i pošto nije bio prisutan otac mog sina, moja sestra i njen suprug su ponudili da čuvaju mog sina dok sam bila u bolnici (ukupno 3 dana) bez naknade. Kada sam se danas vratila kući, zatekla sam mog sina na sestrinom grudima, što mi na početku nije smetalo, jer je verovatno bilo lakše dojiti ga nego praviti flačice sa hranom, ali mi je ona kasnije rekla da je bacila svo adaptirano mleko koja sam kupila - napisala je ova mama.

Žena je priznala da je bila šokirana situacijom i da nije odmah reagovala, ali je nakon što se pribrala odlučila da pozove policiju zbog bačene hrane. Kasnije je saznala da ono što je njena sestra uradila nije krivično delo, jer se beba hranila, ali se situacija između sestara brzo pogoršala.

- Moja sestra se tada iznervirala i rekla mi je da je potpuno pogrešno što sam je prijavila policiji. Sada želi da joj platim za čuvanje mog sina, ali sam joj rekla da ne mogu da priuštim čak ni da kupim novu hranu za bebu , pa joj neću platiti ni za čuvanje deteta.  Ljutito je izašla iz kuće i blokirala me na svemu. Naši roditelji su mi kupili dve kutije hrane, ali ne mogu mnogo više. Takođe misle da sam budala što sam je prijavila policiji, jer bi to moglo uticati na njen posao u vladi i time na mog sestrića.

Recite mi, da li sam preterala? - pitala je mlada mama.

 

Anketa

Da li je ova mlada mama pogrešila što je sestru prijavila policiji?

 

Komentari (0)
Loading